Asbest Amersfoort

Waarom kiezen voor Jongdijk?

JongDijk Asbestsanering B.V. is gespecialiseerd in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Wij zijn ervaren, vakkundig en uiteraard gecertificeerd. 

Bij ons weet u zeker dat u altijd direct contact hebt met vakmensen. Wij hanteren scherpe tarieven voor het verwijderen van asbest. Geen lange wachttijden, uw huis of pand is snel asbestvrij. Dat is JongDijk.

Wij verstaan ons vak.

Jongdijk Asbest sanering
Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier alles over het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Kosten asbest verwijderen

U bent uiteraard benieuwd naar de kosten voor het saneren van asbest. Echter is het lastig om een prijs vast te stellen zonder verdere informatie over uw p situatie. De kosten voor het verwijderen van asbest zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Hierbij kunt u denken aan de hoeveelheid, de asbestsoort en de plek waar het zich bevindt. Wilt u de exacte prijs weten voor uw project? Dan kunt u geheel vrijblijvend ons offerteformulier invullen! Binnen 24 uur ontvangt u een scherpe prijsopgave per mail.

Asbest Amersfoort

Asbest verwijderen Amersfoort

Asbest komt regelmatig voor in wat oudere woningen en panden. Vroeger was het van toepassing om asbest te gebruiken in de bouw. Het gaat dan om hechtgebonden asbest. Dit wil zeggen dat de asbestvezels verwerkt zitten in de andere materialen. Het werd vaak gebruikt voor bijvoorbeeld de schoorsteen, cement of in vloerbedekking. Twijfelt u of u met asbest te maken heeft? Dan kunt u een asbestinventarisatie laten uitvoeren om uitsluitsel te geven. De asbestdeskundige weet precies waar hij op zoek moet gaan naar het asbest.

Asbest laten verwijderen Amersfoort

Het verschil tussen hechtgebonden asbest en  niet hechtgebonden asbest. Is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hechtgebonden asbest, maar daarin zitten bij niet hechtgebonden asbest de vezels niet verwerkt in de materialen. Zo komt het in de lucht terecht, bij het langdurig inademen van asbestvezels kan het ernstige schade aan de longen geven. Doordat de asbestvezels klein zijn, is het vrijwel niet mogelijk om het te onderscheiden van elkaar. Laat het asbest daarom zo spoedig mogelijk verwijderen door een professional.

Gebaseerd op 41 recensies
Myrthe N.
Myrthe N.
2022-12-23
Erg tevreden, niemand vind het leuk om ze nodig te hebben, maar alles super geregeld, geen omkijken na, snel, efficiënt en ze komen alle afspraken na
Soraya
Soraya
2022-11-26
Zeer tevreden over onze keukendemontage en sloopwerkzaamheden in onze woning. Deze zijn vakkundig en secuur uitgevoerd. Inbouwapparatuur is netjes en zonder schade verwijderd. De heren waren erg vriendelijk en hebben na de klus zelfs nog eventjes geholpen met wat zware puinzakken weggooien. Toppers 🙂 De communicatie was van begin tot eind snel en transparant, en we kunnen dit fijne bedrijf absoluut aanraden!
Bas van Dijkhuizen
Bas van Dijkhuizen
2022-11-22
JongDijk heeft bij mij twee asbestplaten uit het kozijn verwijderd. Goede communicatie en dienstverlening. Ben zeer tevreden over het resultaat en kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Andrew Horton
Andrew Horton
2022-11-10
Dit bedrijf heeft asbest uit de kelder verwijderd en de plafond geslooot. Uitstekende dienstverlening, denkt met de klant mee, goede communicate, werk van hoog kwaliteit op tijd geleverd.
Theo van der Plas
Theo van der Plas
2022-11-08
Ons hebben ze totaal ontzorgt. Erg prettig bedrijf!
Weixiong Fan
Weixiong Fan
2022-10-07
🈶毒
Jasper Loots
Jasper Loots
2022-09-27
Zeer tevreden. Snelle en goede communicatie, eerlijke prijs. Alles volgens afspraak, keurig op tijd en zeer netjes en professioneel gewerkt.
Robin
Robin
2022-05-28
ontzettend snelle service en duidelijke uitleg. Vooraf vastgestelde kosten aan de hand van het asbest rapport en snel een afspraak kunnen maken. Top werk geleverd!
Alina Dreve
Alina Dreve
2022-05-03
We had asbest in our home and was removed successfully and quickly. We highly recommend the service, everything went really well and the friendly staff provided all the information we needed for the project. Communication was great and we received all the information by email and phone. Thank you!

Maak een afspraak

Wilt u een afspraken maken voor het verwijderen van asbest in Utrecht? De experts van JongDijk staat voor u klaar! Neem contact op met één van onze specialisten. Onze dienstverlening wordt aangeboden aan onder andere particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven