Asbest verwijderen Delft

Heeft u in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen aangetroffen? Dan kunt u het beste zo snel mogelijk op zoek naar een professional die dit voor u kan verwijderen. Asbest kan namelijk risico’s voor de gezondheid met zich meebrengen. Naast dat het gevaarlijk is, is het in de meeste gevallen ook verboden om asbest zelf af te breken. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Delft? Maak dan direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé specialist in het verwijderen van asbest in regio Delft en omstreken. Ons team heeft kennis van zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Redenen waarom u voor JongDijk zou moeten kiezen? Onze jarenlange ervaring en vakkundigheid natuurlijk. Bovendien zijn we een gecertificeerd bedrijf. Zo weet u zeker dat de asbestsanering op een professionele en veilige wijze wordt uitgevoerd. 

Met het blote oog is asbest vrijwel niet waarneembaar. Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest? Lees hier hoe u asbest kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Het is u waarschijnlijk wel bekend dat asbest een zeer gevaarlijke stof is. Vanwege de risico’s die het met zich mee kan brengen is het dan ook van belang dat u het asbest laat saneren. Hiervoor kunt u het team van JongDijk inschakelen. Onze wachttijden zijn kort, wat betekent dat we u snel met uw project kunnen helpen. Kiest u voor onze medewerkers, dan kunt u erop rekenen dat de asbestverwijdering op een veilige en vakkundige manier wordt gedaan.

Asbest dient niet alleen verwijderd te worden vanwege de gevaren die erbij horen, maar ook wegens de bestaande wetgeving. Het jaartal stond eerder op 2024, maar is na diverse gesprekken in de Eerste Kamer uitgesteld tot 2028. Wilt u de informatie over het Asbestverwijderingsbesluit niet missen? U vindt het laatste nieuws hierover op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Er zijn bepaalde gevallen bekend waarin u zelf asbest mag verwijderen. Het is hierbij belang dat u zich van te voren goed inleest. Aan het verwijderen van asbest zijn namelijk verschillende regels verbonden. Op de website van Milieu Centraal kunt u lezen waar u allemaal op moet letten bij het zelf verwijderen van asbest. Zo hebben ze een checklist beschikbaar voor het herkennen van asbest en een stappenplan voor het geval er asbest is geconstateerd. Door alle informatie goed in u op te nemen, kunt u een fikse boete voorkomen. Wilt u liever zeker weten dat alles volgens de regels wordt uitgevoerd, dan kunt u het beste een professional als JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Het is moeilijk om zonder verdere informatie over uw situatie de kosten voor het verwijderen van asbest in Delft in te schatten. Elk project dat wij aanpakken is uniek. Zo is het bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid, de asbestsoort en waar het zich bevindt. Wilt u de precieze kosten weten, vul dan ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en complete prijsopgave.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Delft? Neem dan contact op met ons team. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.