Asbest verwijderen Delft

asbest verwijderen delft

Heeft u in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen aangetroffen? Zoek dan een specialist voor asbest verwijderen in Delft. Het is namelijk gevaarlijk om het zelf af te breken en in veel gevallen is dit ook verboden. De belangrijkste reden voor dit verbod door de overheid is dat het vrijkomen van asbestvezels ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt als u deze inademt.

Belangrijk: We kunnen de gevaren van asbest niet genoeg benadrukken. Wilt u hier meer over weten? Lees dan alstublieft ons artikel ‘Is asbest gevaarlijk?’.

Het is niet altijd makkelijk om asbest waar te nemen. Twijfelt u? Lees hier meer over het herkennen van asbest.  

Zoekt u een asbestsaneringsbedrijf in Delft en omgeving?

JongDijk B.V. is een asbestsaneringsbedrijf dat actief in is Delft en omgeving. Wij hanteren zeer korte wachttijden, zodat uw woning of bedrijfspand snel en veilig asbestvrij is. Wij werken uiteraard volgens de laatste regelgeving en richtlijnen. Onze asbestspecialisten hebben jaren ervaring en zijn volledig gecertificeerd. 

De voordelen van asbestsaneringsbedrijf JongDijk:

  • Wij saneren conform het Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Jarenlange ervaring in asbestsanering voor bedrijven en particulieren
  • Onze medewerkers zijn opgeleid, vakkundig en klantgericht
  • Wij hanteren scherpe marktconforme tarieven
  • Wij zijn expert in Delft en omgeving

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van asbest in Delft?

Het is moeilijk om zonder verdere informatie over uw situatie de kosten voor het verwijderen van asbest in Delft in te schatten. Elk project dat wij aanpakken is uniek. Zo is het bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid, de asbestsoort en waar het zich bevindt. 

Meer informatie over verschillende soorten asbest kunt u hier vinden. 

Gaat het om een asbestdak van een loods, een bloembak of gevelbekleding? Of heeft u asbest binnenshuis, zoals in de vensterbank of vloer zeil? Al deze elementen zijn bepalend voor het berekenen van de verwijderingskosten.

Vraag nu een offerte aan voor asbest verwijderen Delft

Wilt u weten wat de prijzen van asbest verwijderen Delft is? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van de medewerkers van JongDijk. U kunt gemakkelijk en snel het duidelijke offerteformulier op onze website invullen op uw computer, laptop of mobiele telefoon.

Weet u bepaalde vragen van het online formulier niet te beantwoorden? Dat is geen enkel probleem. We kunnen ons voorstellen dat u een expert nodig heeft om de precieze situatie in kaart te brengen. Als wij nog vragen hebben na ontvangst van uw aanvraag, bellen of mailen wij u binnen enkele uren om uw situatie verder door te spreken. Zo komen we tot een passende, scherpe offerte.

Wat is de asbest regelgeving in gemeente Delft?

gemeente delft asbestsanering

Asbest is sinds 1994 verboden. Voor die tijd werd het zeer veel toegepast in de bouw. De overheid heeft een zeer streng asbestverwijderingsbeleid. Iedereen in Nederland, waaronder gemeente Delft dienen zich te houden aan deze asbest regelgeving. Ook voor het afvoeren van asbesthoudende materialen zijn spelregels. Kijk op de website van Gemeente Delft voor meer info over het verwijderen en afvoeren van asbest.

In sommige gevallen mag u als particulier zelf asbest verwijderen. Daar zijn wel stricte regels voor. Op de website van Milieu Centraal kunt u lezen wanneer u dit zelf mag doen. Zorg dat u van te voren goed op de hoogte bent om fikse boetes te voorkomen.