Asbest verwijderen in Maarssen

Heeft u kennisgenomen van asbest in Maarssen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw specialist voor asbest verwijderen in Maarssen. JongDijk voorziet u van een grondige en effectieve asbestsanering. Dit is nodig omdat asbest bestaat uit gevaarlijke stoffen voor het menselijk lichaam. Wanneer u ons inschakelt om asbest in Maarssen te verwijderen zult u verzekerd zijn van een doeltreffende aanpak. Na het asbest verwijderen schakelen wij een onafhankelijk laboratorium in om te onderzoeken of al het asbest is verwijderd. Zodra wij het onderzoeksrapport hebben ontvangen wordt de ruimte vrijgegeven en kunt u uw woning of bedrijfspand weer veilig betreden.

Asbest in Maarssen, een gevaarlijk materiaal

Asbest is een stof wat op verschillende manieren toegepast kan zijn. Een asbest inventarisatiebureau kan voor u nagaan of er daadwerkelijk asbest in en om uw huis of pand aanwezig is. Wij zullen hen dan voor u inschakelen alvorens wij asbest komen verwijderen in Maarssen. Asbest kent twee soorten, namelijk Serpentijn en Ambifool asbest. Deze twee verschillen van elkaar in afbreekbaarheid. Wanneer u Ambifool asbest voor langere tijd heeft ingeademd kan deze al ver doorgedrongen zijn in uw longen. Verstandig is dan om uw huisarts te raadplegen. Wanneer u het Serpentijn heeft ingeademd zijn de risico’s vaak lager omdat deze vorm van asbest veel flexibeler is en hol. De Ambifool soort is naaldvormig, niet hol en niet flexibel. U kunt de informatie over het soort asbest bij u verkrijgen bij het asbestinventarisatiebureau.

Risico’s van Asbest in Maarssen

Wij brengen u graag op de hoogte van de vele risico’s die asbest in Maarssen met zich meebrengt. Het is namelijk een erg venijnige en gevaarlijke stof waar men niet te lang aan blootgesteld mag worden. Kom dus niet in aanraking met asbest en vermijd een doe-het-zelf klus. Het verwijderen van asbest is echt vakwerk en daarom kunt u JongDijk inschakelen voor asbest verwijderen in Maarssen.

Laat asbest verwijderen in Maarssen doen door een specialist!

Wanneer u asbest in Maarssen heeft aangetroffen kunt u contact opnemen met JongDijk. Onze specialisten verwijderen alle resten asbest zorgvuldig zodat uw woning volledig asbestvrij is. Neem contact op met 085 0470 470 of mail naar info@jongdijk-asbest.nl.