Asbest verwijderen in Nieuwegein

Heeft u last van asbest in Nieuwegein en wilt u dit vakkundig laten verwijderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in het grondig en professioneel verwijderen van asbest in Nieuwegein. In het geval dat u niet zeker bent of het asbest is dat u heeft aangetroffen, kunt u ons benaderen om een inventarisatie te laten doen door een gecertificeerd bedrijf. Dit zogeheten asbestinventarisatiebureau start grondig onderzoek naar asbest en controleert alle plekken in en om uw woning. Asbest kan zich namelijk zowel binnen als buiten uw huis bevinden en zelfs in de riolering. Zodra wij het inventarisatierapport hebben ontvangen zullen wij contact met u opnemen voor asbest verwijderen in Nieuwegein.

Is asbest in Nieuwegein makkelijk te herkennen?

In de meeste gevallen bestaat er enkel een vermoeden dat ergens asbest in Nieuwegein is aangetroffen omdat het daadwerkelijk niet met het blote oog te zien is. Wanneer u een woning heeft gekocht uit de jaren ’40 of ’50 bijvoorbeeld, is er een grote kans aanwezig dat er nog asbest aanwezig is. Tussen de jaren ’40 en ’90 is er namelijk erg veel met asbest gewerkt in de bouw. Hierdoor zullen veel van deze woningen ook nog steeds asbest bevatten. Door middel van een microscoop is er al veel duidelijker vast te leggen of het daadwerkelijk om asbest in Nieuwegein gaat. Dit mag u echter nooit zelf gaan onderzoeken, asbest is erg gevaarlijk en moet daarom door een gecertificeerd bedrijf aangepakt worden.

Asbest verwijderen in Nieuwegein door JongDijk

Wanneer een asbestinventarisatiebureau heeft geconstateerd dat er bij uw woning asbest in Nieuwegein aanwezig is, zal JongDijk bij u langs gaan om dit effectief te verwijderen. Wij hebben een jarenlange ervaring en weten hoe we veilig te werk moeten gaan. Wilt u meer weten over asbest verwijderen in Nieuwegein door JongDijk? Neem contact met ons op via 085 0470 470 of een mail te sturen naar info@jongdijk-asbest.nl.