Asbest verwijderen Aalsmeer

Heeft u asbest aangetroffen in uw golfplaten? JongDijk Asbest is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest. Als u ons inschakelt weet u zeker dat u snel weer vrij bent van asbest. Weet u niet zeker of er asbest aanwezig is in het gebouw? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij schakelen in dat geval een asbestinventarisatiebedrijf in om de aanwezigheid van asbest te inventariseren. Zij onderzoeken vervolgens of er asbest aanwezig is en op welke plekken. Op basis van dat onderzoek stellen ze een rapport op. Aan de hand van deze inventarisatie stellen wij graag een offerte voor u op.

Asbest golfplaat laten verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert in het verwijderen van asbest in verschillende soorten objecten. Wij hebben ons gespecialiseerd in zowel  binnen- als buitensanering. U kunt bij ons als particulier terecht, maar ook als bedrijf.  Door onze jarenlange ervaring bezitten wij over de juiste kennis om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden door het saneringsproces. Ook beschikken wij over de juiste  certificaten. Reden genoeg om voor JongDijk te kiezen!

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Asbest golfplaten verwijderen

Tot 1994 werd er veel asbest gebruikt. Onder meer in golfplaten. Golfplaten werden voor die tijd veel gebruikt omdat het uit asbestcement bestond en erg goedkoop was. Je vind deze asbest golfplaten nu nog veel terug in bijgebouwen, stallen, tuinhuisjes, fietsstallingen enz.

Heeft u asbest geconstateerd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een gespecialiseerd bedrijf. Asbest is namelijk erg slecht voor de gezondheid. Asbest bestaat uit kleine, vaste vezels. Die vezels kan je lichaam slecht filteren en daardoor kan je gezondheidsklachten krijgen. De vezels komen niet zomaar los. Als er niks met de golfplaten gedaan wordt is het niet direct schadelijk. Zodra er wel werk wordt verricht wordt het wel gevaarlijk. Het is dan ook niet verstandig om:

  • asbest golfplaten te verplaatsen
  • golfplaten te hergebruiken
  • golfplaten door te boren, zagen etc. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Asbest is een gevaarlijke stof en wij raden daarom altijd aan om het door een specialist te laten verwijderen. Toch zijn bepaalde situaties waarin u zelf asbest mag verwijderen zonder de hulp van een professional in te schakelen. Hier zitten echter wel regels aan verbonden, u kunt dus niet zomaar zelf aan de slag. Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie over het zelfstandig verwijderen van asbest. Hier vindt u ook een checklist waarmee u asbest kunt signaleren en is er een volledig stappenplan voor wanneer u asbest geconstateerd heeft. Het is van belang om alle informatie goed te lezen voor u aan de slag gaat. U kunt namelijk een behoorlijke boete oplopen. Wilt u zekerheid dat alles volgens de regels verloopt, dan is het zeer aan te raden om experts zoals JongDijk in te schakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder specifieke informatie over uw situatie, is het moeilijk om de kosten in te schatten. Elke situatie is immers uniek. Bovendien is de prijs afhankelijk van de hoeveelheid asbest, de asbestsoort en waar het zich bevindt. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw project? Vul ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave per mail! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak inplannen om uw asbest golfplaten te verwijderen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Onder andere particulieren, de overheid,  agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties,  bouw- en sloopbedrijven hebben al kunnen profiteren van onze dienstverlening. 

Scroll naar boven