Asbest Mijdrecht

Heeft u asbest aangetroffen in uw kantoorpand of woning in Mijdrecht? Het team van JongDijk staat voor u klaar! Onze specialisten gaan meteen op een zorgvuldige en effectieve wijze aan de slag met het saneren van asbest.

Vakkundig asbest saneren

In regio Mijdrecht is JongDijk B.V. dé expert in het verwijderen van asbest. Wij zijn niet alleen specialist in binnensaneringen maar ook in buitensaneringen voor zowel particulieren als bedrijven. De specialisten van JongDijk hebben ervaring, werken vakkundig en zijn gecertificeerd. 

Asbestvezels zijn niet waar te nemen met het blote oog. Weet u niet zeker of er bij u asbest aanwezig is? JongDijk legt u graag uit hoe u asbest kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Het belang van asbest verwijderen

Als u er zeker van bent dat er asbest aanwezig is in uw garage, woning of schuur, is het van belang om zo snel mogelijk een gecertificeerd bedrijf in te schakelen. Asbest dient namelijk zo spoedig mogelijk te worden verwijderd. Het is erg slecht voor de gezondheid en kan zeer schadelijk zijn voor de longen wanneer het langdurig ingeademd wordt. Asbest kan op veel plekken worden aangetroffen, zoals in de riolering, het plafond, schoorsteen, de dakgoot of bijvoorbeeld de dakkapel. Het is belangrijk om te weten dat asbest in Mijdrecht zowel buitenshuis als binnenshuis kan worden aangetroffen. Laat asbest in Mijdrecht altijd zo snel mogelijk vakkundig door JongDijk verwijderen.

Is het verwijderen van asbest verplichten?

 

Wanneer er asbest aangetroffen is, kunt u dit het beste zo spoedig mogelijk laten verwijderen om uw eigen gezondheid te waarborgen. Het verwijderen van asbest in Mijdrecht is niet verplicht. Wanneer u een oudere woning gaat aanschaffen is het echter wel sterk aan te raden om de woning eerst te laten inspecteren op asbest. Dit betreft woningen die gebouwd zijn tussen de jaren ‘40 en ‘90.

Kosten asbest verwijderen

Zonder informatie over uw precieze situatie is het lastig te bepalen wat de kosten voor het verwijderen van asbest zullen zijn. Geen enkel project is immers identiek. De kosten voor het saneren van asbest zijn afhankelijke van onder andere de asbestsoort, de hoeveelheid en waar het zich bevindt. Wilt u meer weten over de prijzen van het verwijderen van asbest in Mijdrecht? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij JongDijk! U ontvangt binnen 24 uur een scherpe prijsopgave per mail.

JongDijk biedt doeltreffend een oplossing!

Wij zien het als gecertificeerd en specialistisch bedrijf in asbestverwijdering als onze taak om asbest bij u in Mijdrecht veilig te verwijderen. Onze specialisten werken zeer doelgericht en nauwkeurig. Zij hebben jarenlange ervaring in het verwijderen van asbest op diverse plaatsen. Voor meer informatie over asbestinventarisering en asbestsanering in Mijdrecht kunt u contact opnemen met een van onze experts!

Scroll naar boven