Asbest verwijderen Mijdrecht

Bent u woonachtig of werkzaam in Mijdrecht en heeft u in uw woning of bedrijfspand waar asbest verwijderd moet worden? Laat het zo snel mogelijk verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Zelf asbest afbreken kan nare gevolgen hebben voor uw gezondheid en in de meeste gevallen is het ook verboden om hier zelf mee aan de slag te gaan. JongDijk gaat vakkundig en veilig te werk. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is onbetwiste expert als het gaat om asbest verwijderen in Mijdrecht en daarbuiten. Zo zijn we ook werkzaam in onder meer Rotterdam, Den Haag, ’t Gooi en Amsterdam. We hebben ervaring in binnen- en buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. JongDijk is gecertificeerd in het verwijderen van asbest. Kiest u voor ons team, dan weet u zeker dat de sanering op de juiste manier wordt uitgevoerd. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Het belang van asbest verwijderen

Als u er zeker van bent dat er asbest aanwezig is in uw garage, woning of schuur, is het van belang om zo snel mogelijk een gecertificeerd bedrijf in te schakelen. Asbest dient namelijk zo spoedig mogelijk te worden verwijderd. Het is erg slecht voor de gezondheid en kan zeer schadelijk zijn voor de longen wanneer het langdurig ingeademd wordt.

Asbest kan op veel plekken worden aangetroffen, zoals in de riolering, het plafond, schoorsteen, de dakgoot of bijvoorbeeld de dakkapel. Het is belangrijk om te weten dat asbest in Mijdrecht zowel buitenshuis als binnenshuis kan worden aangetroffen. Laat asbest in Mijdrecht altijd zo snel mogelijk vakkundig door JongDijk verwijderen.

Is het verwijderen van asbest verplicht?

Wanneer er asbest aangetroffen is, kunt u dit het beste zo spoedig mogelijk laten verwijderen om uw eigen gezondheid te waarborgen. Het verwijderen van asbest in Mijdrecht is niet verplicht. Wanneer u een oudere woning gaat aanschaffen is het echter wel sterk aan te raden om de woning eerst te laten inspecteren op asbest. Dit betreft woningen die gebouwd zijn tussen de jaren ‘40 en ‘90.

Inspectie aan huis

Bent u er niet zeker van of er asbest in uw woning of bedrijfspand zit? In dat geval komen onze experts graag bij u langs voor een inspectie. Wanneer er is vastgesteld dat het inderdaad om asbest gaat, moet er een asbestinventarisatierapport worden opgesteld door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. 

Op basis van dit rapport maken wij een complete prijsopgave op. Het saneren van asbest moet altijd voldoen aan de landelijke asbest regelgeving. JongDijk is hiervoor de beste partner. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder informatie over uw precieze situatie is het lastig te bepalen wat de kosten voor het verwijderen van asbest zullen zijn. Geen enkel project is immers identiek. De kosten voor het saneren van asbest zijn afhankelijke van onder andere de asbestsoort, de hoeveelheid en waar het zich bevindt. Wilt u meer weten over de prijzen van het verwijderen van asbest in Mijdrecht? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij JongDijk! U ontvangt binnen 24 uur een scherpe prijsopgave per mail.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven