Asbest verwijderen Aalsmeer

De medewerkers van JongDijk verwijderen asbest op een doeltreffende manier. Wanneer u asbest aantreft in uw bedrijfspand of woning kunt u ons hiervoor inschakelen. Heeft u twijfels of er asbest aanwezig is in het gebouw? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij schakelen in dat geval een asbestinventarisatiebedrijf in om de aanwezigheid van asbest te inventariseren. Zij onderzoeken of er asbest geconstateerd wordt en maken vervolgens een rapport op. Aan de hand van deze inventarisatie stellen wij graag een offerte voor u op.

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert in het verwijderen van asbest in regio Aalsmeer en daarbuiten. Wij zijn specialist op het gebied van binnen- en buitensanering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. We hebben jarenlange ervaring, zijn goed in wat we doen én beschikken over de juiste certificaten. Reden genoeg om voor JongDijk te kiezen!

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Het herkennen van asbest

Waar kunt u asbest aan herkennen in Aalsmeer? Het is een materiaal dat vroeger (tussen 1940 en 1993) veel gebruikt werd in de bouw. Vandaar dat we het nog steeds terug vinden bij huidige woningen. Asbest is slecht voor de gezondheid en dient daarom door een specialist verwijderd te worden. Wij hebben jarenlang ervaring in het herkennen en verwijderen van asbest en komen hiervoor graag bij u langs. Er zijn een aantal veelvoorkomende plekken waar vaak asbest voor komt, zoals de schoorsteen, dakgoot, dakkapel, riolering, het plafond of zelfs in geisers. Houdt er rekening mee dat asbest zowel binnen als buiten geconstateerd kan worden. Dit kunt u vakkundig door ons laten verwijderen.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Er zijn bepaalde situaties waarin u zelf asbest mag verwijderen zonder de hulp van een professional in te schakelen. Hier zitten echter wel regels aan verbonden, wat betekent dat u niet zomaar aan de slag kunt gaan. Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie over het zelfstandig verwijderen van asbest. Zo is er een checklist beschikbaar waarmee u asbest kunt signaleren en is er een volledig stappenplan voor wanneer u asbest geconstateerd heeft. Het is belangrijk dat u alle informatie zorgvuldig leest, anders zou u een fikse boete kunnen krijgen. Wilt u zekerheid dat alles volgens de regels verloopt, dan is het zeer aan te raden om experts zoals JongDijk in te schakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder specifieke informatie over uw situatie, is het moeilijk om de kosten in te schatten. Elke situatie is immers uniek. Bovendien is de prijs afhankelijk van de hoeveelheid asbest, de asbestsoort en waar het zich bevindt. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw project? Vul ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave per mail! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 50 MB.

Uitstekend
Gebaseerd op 41 recensies
Myrthe N.
Myrthe N.
2022-12-23
Erg tevreden, niemand vind het leuk om ze nodig te hebben, maar alles super geregeld, geen omkijken na, snel, efficiënt en ze komen alle afspraken na
Soraya
Soraya
2022-11-26
Zeer tevreden over onze keukendemontage en sloopwerkzaamheden in onze woning. Deze zijn vakkundig en secuur uitgevoerd. Inbouwapparatuur is netjes en zonder schade verwijderd. De heren waren erg vriendelijk en hebben na de klus zelfs nog eventjes geholpen met wat zware puinzakken weggooien. Toppers 🙂 De communicatie was van begin tot eind snel en transparant, en we kunnen dit fijne bedrijf absoluut aanraden!
Bas van Dijkhuizen
Bas van Dijkhuizen
2022-11-22
JongDijk heeft bij mij twee asbestplaten uit het kozijn verwijderd. Goede communicatie en dienstverlening. Ben zeer tevreden over het resultaat en kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Andrew Horton
Andrew Horton
2022-11-10
Dit bedrijf heeft asbest uit de kelder verwijderd en de plafond geslooot. Uitstekende dienstverlening, denkt met de klant mee, goede communicate, werk van hoog kwaliteit op tijd geleverd.
Theo van der Plas
Theo van der Plas
2022-11-08
Ons hebben ze totaal ontzorgt. Erg prettig bedrijf!
Weixiong Fan
Weixiong Fan
2022-10-07
🈶毒
Jasper Loots
Jasper Loots
2022-09-27
Zeer tevreden. Snelle en goede communicatie, eerlijke prijs. Alles volgens afspraak, keurig op tijd en zeer netjes en professioneel gewerkt.
Robin
Robin
2022-05-28
ontzettend snelle service en duidelijke uitleg. Vooraf vastgestelde kosten aan de hand van het asbest rapport en snel een afspraak kunnen maken. Top werk geleverd!
Alina Dreve
Alina Dreve
2022-05-03
We had asbest in our home and was removed successfully and quickly. We highly recommend the service, everything went really well and the friendly staff provided all the information we needed for the project. Communication was great and we received all the information by email and phone. Thank you!
Scroll naar boven