Asbest verwijderen in Aalsmeer

De medewerkers van JongDijk verwijderen asbest in Aalsmeer op een doeltreffende manier. Wanneer u asbest aantreft in uw bedrijfspand of woning kunt u ons hiervoor inschakelen. Heeft u twijfels of er asbest aanwezig is in het gebouw? Dan kunt u hiervoor contact opnemen. Wij schakelen in dat geval een asbestinventarisatiebedrijf in om de aanwezigheid van asbest te inventariseren. Zij onderzoeken of er asbest geconstateerd wordt en maken vervolgens een rapport op. Aan de hand van deze inventarisatie stellen wij graag een offerte voor u op.

Het herkennen van asbest

Waar kunt u asbest aan herkennen in Aalsmeer? Het is een materiaal dat vroeger (tussen 1940 en 1993) veel gebruikt werd in de bouw. Vandaar dat we het nog steeds terug vinden bij huidige woningen. Asbest is slecht voor de gezondheid en dient daarom door een specialist verwijderd te worden. Wij hebben jarenlang ervaring in het herkennen en verwijderen van asbest en komen hiervoor graag bij u langs. Er zijn een aantal veelvoorkomende plekken waar vaak asbest voor komt, zoals de schoorsteen, dakgoot, dakkapel, riolering, het plafond of zelfs in geisers. Houdt er rekening mee dat asbest zowel binnen als buiten geconstateerd kan worden. Dit kunt u vakkundig door ons laten verwijderen.

Welke asbest is het meest gevaarlijk?

Wanneer u in Aalsmeer woont of werkt en het idee heeft dat er sprake is van asbest, moet dit gecontroleerd worden. De meest gevaarlijke asbest is losgebonden. Deze kennen de namen crocidoliet en amosiet, ook wel blauwe en bruine asbest genoemd.Wanneer u een afspraak plant met JongDijk, komen wij dit asbestprobleem zo snel mogelijk oplossen.

JongDijk komt langs voor het verwijderen van asbest

Woont u in omgeving Aalsmeer en bevindt er asbest in of om uw huis? Wij komen graag bij u langs om dit zorgvuldig te verwijderen. JongDijk Asbest werkt zeer zorgvuldig en met een specialistisch oog. Door veel ervaring met asbest verwijderen weten wij exact wat we doen.

Is asbest verwijderen verplicht in Aalsmeer?

Het verwijderen van asbest is geen verplichting wanneer u dit aantreft in een bedrijfspand of woning. Als u besluit om een oudere (jaren ’40-90) woning te kopen in Aalsmeer is het van belang dit eerst te laten controleren. Zodra er asbest gevonden wordt, zullen wij dit eerst verwijderen alvorens u de woning betrekt en kunt gaan verbouwen. 

Wilt u meer weten van JongDijk over asbest verwijderen?

Het is van essentieel belang dat asbest in Aalsmeer zorgvuldig verwijderd wordt. Wanneer u een woning of pand bezit waar u asbest aantreft kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers raadplegen dan een asbestinventarisatiebedrijf om alles goed te inspecteren en een rapport op te stellen. Komt er uit deze rapportage dat er asbest aanwezig is, dan komt JongDijk langs bij u om dit te verwijderen.

Heeft u specifieke vragen over asbest verwijderen? Of wilt u dat er iemand langs komt om te inventariseren of er asbest aanwezig is? JongDijk staat voor u klaar. Neem voor informatie contact op met ons. Dit kan telefonisch via 085 0470 470 of stuur een mail naar info@jongdijk-asbest.nl.