Asbest verwijderen Aalsmeer

De medewerkers van JongDijk verwijderen asbest op een doeltreffende manier. Wanneer u asbest aantreft in uw bedrijfspand of woning kunt u ons hiervoor inschakelen. Heeft u twijfels of er asbest aanwezig is in het gebouw? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij schakelen in dat geval een asbestinventarisatiebedrijf in om de aanwezigheid van asbest te inventariseren. Zij onderzoeken of er asbest geconstateerd wordt en maken vervolgens een rapport op. Aan de hand van deze inventarisatie stellen wij graag een offerte voor u op.

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert in het verwijderen van asbest in regio Aalsmeer en daarbuiten. Wij zijn specialist op het gebied van binnen- en buitensanering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. We hebben jarenlange ervaring, zijn goed in wat we doen én beschikken over de juiste certificaten. Reden genoeg om voor JongDijk te kiezen!

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Het herkennen van asbest

Waar kunt u asbest aan herkennen in Aalsmeer? Het is een materiaal dat vroeger (tussen 1940 en 1993) veel gebruikt werd in de bouw. Vandaar dat we het nog steeds terug vinden bij huidige woningen. Asbest is slecht voor de gezondheid en dient daarom door een specialist verwijderd te worden. Wij hebben jarenlang ervaring in het herkennen en verwijderen van asbest en komen hiervoor graag bij u langs. Er zijn een aantal veelvoorkomende plekken waar vaak asbest voor komt, zoals de schoorsteen, dakgoot, dakkapel, riolering, het plafond of zelfs in geisers. Houdt er rekening mee dat asbest zowel binnen als buiten geconstateerd kan worden. Dit kunt u vakkundig door ons laten verwijderen.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Er zijn bepaalde situaties waarin u zelf asbest mag verwijderen zonder de hulp van een professional in te schakelen. Hier zitten echter wel regels aan verbonden, wat betekent dat u niet zomaar aan de slag kunt gaan. Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie over het zelfstandig verwijderen van asbest. Zo is er een checklist beschikbaar waarmee u asbest kunt signaleren en is er een volledig stappenplan voor wanneer u asbest geconstateerd heeft. Het is belangrijk dat u alle informatie zorgvuldig leest, anders zou u een fikse boete kunnen krijgen. Wilt u zekerheid dat alles volgens de regels verloopt, dan is het zeer aan te raden om experts zoals JongDijk in te schakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder specifieke informatie over uw situatie, is het moeilijk om de kosten in te schatten. Elke situatie is immers uniek. Bovendien is de prijs afhankelijk van de hoeveelheid asbest, de asbestsoort en waar het zich bevindt. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw project? Vul ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave per mail! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak inplannen om asbest te laten verwijderen in Aalsmeer? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Onder andere particulieren, de overheid,  agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties,  bouw- en sloopbedrijven hebben al kunnen profiteren van onze dienstverlening.