JongDijk. Uw partner in asbestprojecten.

JongDijk Asbestsanering is dé specialist in het vakkundig en bovenal veilig verwijderen van asbest voor de agrarische sector. Heeft u asbest op uw terrein aangetroffen? Of wilt u meer informatie over asbest in het algemeen? Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Bent u op zoek naar een gecertificeerd bedrijf om het asbest te verwijderen? Het team van JongDijk staat voor u klaar. Maak direct een afspraak!

Asbest in huis? Schakel JongDijk in.

Heeft u asbest in huis ontdekt? Of vraagt u zich af waar er asbest kan zitten in uw woning? Op deze pagina kunt u lezen wat u moet doen als u asbesthoudende materialen thuis aantreft.

Het is zeer belangrijk dat u de juiste maatregelen neemt en de regelgeving omtrent het verwijderen van asbest naleeft. 

Schakel JongDijk Asbestsanering B.V. in. Wij hebben korte wachttijden en zorgen dat u snel en veilig een asbestvrij huis heeft. 

Asbest verwijderen voor de agrarische sector

Heeft u de aanwezig van asbest geconstateerd, dan kan dan veel vragen met zich meebrengen. Hoe gevaarlijk is asbest nu eigenlijk, kunt u het eventueel zelf verwijderen en zo ja, wat voor risico’s zijn er dan?

Met deze vragen kunt u allemaal terecht bij JongDijk. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het verwijderen van asbest voor diverse sectoren, waaronder de agrarische sector. Wij ondersteunen én ontzorgen u tijdens het gehele saneringsproject. Wilt u weten wat we in uw situatie kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een exacte en scherpe prijsopgave in uw mailbox. 

Waarom JongDijk?

Wat is asbest?

asbestos

Asbest is een natuurproduct, opgebouwd uit kleine, naaldachtige vezels. Er zijn twee soorten te onderscheiden, met verschil in samenstelling, structuur en vorm.

Is asbest gevaarlijk?

Asbest kan risico’s voor de gezondheid met zich meebrengen wanneer u dit zelf (per ongeluk) afbreekt. Daarom hebben we de gevaren van asbest op een rij gezet.

Hoe herken ik asbest?

Asbest is met het blote oog niet waar te nemen en ins dus moeilijk te herkennen. Lees hier waar u op moet letten. Bij twijfel kunt u altijd bellen naar 085 0470 470.

Benieuwd naar wat het kost om asbest te verwijderen voor de agrarische sector? Vul dan ons offerteformulier in.
Heeft u advies nodig? Bel gerust naar 085 0470 470 of neem contact op via info@jongdijk-asbest.nl.

Scroll naar boven