Asbest verwijderen Alphen aan den Rijn

Heeft u asbest aangetroffen in uw woning, schuur of bedrijfspand? JongDijk kan op professionele wijze het asbest verwijderen in Alphen aan den Rijn. Wij hebben een zeer vakkundig team wat op veilige en efficiënte wijze te werk gaat. Asbest kan op vele verschillende manieren verwerkt zijn in uw pand. Wanneer u twijfelt of er daadwerkelijk asbest in uw pand zit kunnen onze professionals langskomen om het te inspecteren. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van onze scherpe prijzen.

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert in asbest verwijderen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Wij saneren binnen en buiten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Door onze vakkundigheid, jarenlange ervaring en het feit dat we een gecertificeerd bedrijf zijn, wordt de keuze voor ons nog makkelijker! 

Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest in uw woning of bedrijfspand? U leest hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Wat te doen bij asbest?

Wanneer u asbest aantreft is het niet verplicht dit gelijk te verwijderen maar wordt het wel verplicht als u het moet bewerken. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen gedurende een verbouwing. Schakel JongDijk in voor het verwijderen van asbest in Alphen aan den Rijn. Wij hebben jarenlange ervaring en al onze medewerkers zijn voorzien van de benodigde certificaten.

Bij het verwijderen van asbest is het waarborgen van veiligheid essentieel. Onze werknemers zijn op de hoogte van de veiligheidsrichtlijnen en handelen hier ook naar. Hierdoor zal u niet blootgesteld worden aan de gevaarlijke stof die vrij kan komen bij het verwijderen van het asbest.

Inspectie aan huis

Weet u niet zeker of er in uw woning of bedrijfspand asbest aanwezig is? Onze professionals kunnen bij u op locatie langskomen om te inspecteren of dit het geval is. Als er asbest wordt geconstateerd moet er asbestinventarisatierapport opgesteld worden door een asbestinventarisatiebureau. Aan de hand van dit rapport kunnen wij een gerichte offerte uitbrengen. Asbest verwijderen in Alphen aan den Rijn moet volgens de landelijke asbest regelgeving. JongDijk is de aangewezen partij die u kan helpen met het verwijderen van het geïnventariseerde asbest.

Kosten asbest verwijderen

Zonder informatie over uw specifieke situatie is het lastig om een prijsberekening te maken. Elke situatie is immers uniek. De hoeveelheid, de asbestsoort en waar het zich bevindt, hebben allemaal invloed op de prijs. Vul daarom ons geheel vrijblijvende offerteformulier in en u ontvang binnen 24 uur een exacte en scherpe prijsopgave.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven