Asbest verwijderen Alphen aan den Rijn

Heeft u asbest aangetroffen in uw woning, schuur of bedrijfspand? JongDijk kan op professionele wijze het asbest verwijderen in Alphen aan den Rijn. Wij hebben een zeer vakkundig team wat op veilige en efficiënte wijze te werk gaat. Asbest kan op vele verschillende manieren verwerkt zijn in uw pand. Wanneer u twijfelt of er daadwerkelijk asbest in uw pand zit kunnen onze professionals langskomen om het te inspecteren. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van onze scherpe prijzen.

Wat te doen bij asbest?

Wanneer u asbest aantreft is het niet verplicht dit gelijk te verwijderen maar wordt het wel verplicht als u het moet bewerken. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen gedurende een verbouwing. Schakel JongDijk in voor het verwijderen van asbest in Alphen aan den Rijn. Wij hebben jarenlange ervaring en al onze medewerkers zijn voorzien van de benodigde certificaten.

Inspectie aan huis

Weet u niet zeker of er in uw woning of bedrijfspand asbest aanwezig is? Onze professionals kunnen bij u op locatie langskomen om te inspecteren of dit het geval is. Als er asbest wordt geconstateerd moet er asbestinventarisatierapport opgesteld worden door een asbestinventarisatiebureau. Aan de hand van dit rapport kunnen wij een gerichte offerte uitbrengen. Het verwijderen van asbest in Alphen aan den Rijn moet volgens de landelijke asbest regelgeving. JongDijk is de aangewezen partij die u kan helpen met het verwijderen van het geïnventariseerde asbest.

Veilige werkwijze

Bij het verwijderen van asbest is het waarborgen van veiligheid essentieel. Onze werknemers zijn op de hoogte van de veiligheidsrichtlijnen en handelen hier ook naar. Hierdoor zal u niet blootgesteld worden aan de gevaarlijke stof die vrij kan komen bij het verwijderen van het asbest.

Vrijblijvende offerte aanvragen

U ontvangt een geheel vrijblijvende offerte als u het offerteaanvraagformulier zo volledig mogelijk invult. Wij werken met zeer scherpe tarieven en duidelijke communicatie. Heeft u een andere vraag? Neem contact op met een van onze professionals om uw vraag beantwoord te krijgen.