Asbest verwijderen Badhoevedorp

Asbest is een zeer gevaarlijke stof wanneer het vrij komt. JongDijk kan asbest verwijderen in Badhoevedorp op een zeer professionele wijze. Vermoed u dat er asbest in uw woning of bedrijfspand bevindt? Wij kunnen een inventarisatiebedrijf inschakelen die kan concluderen of er daadwerkelijk asbest aanwezig is. Vervolgens kunnen wij een offerte op maat voor u aanleveren.

Asbest herkennen in Badhoevedorp

Het is soms lastig om te herkennen of er in uw woning of bedrijfspand asbest aanwezig is. Het herkennen van asbest in Badhoevedorp kan vergemakkelijkt worden met de volgende aanwijzingen:

  • Wanneer is het pand gebouwd? Alles wat tussen 1940 en 1993 is gebouwd kan beschikken over asbest. Voor en na deze tijd werd er niet gebouwd met asbest.
  • Het heeft een vezelachtige structuur wat vaak gekleurd, wit, blauw of bruin is.
  • Asbest in Badhoevedorp is zowel binnen als buiten te vinden.  

JongDijk voor het verwijderen van Asbest in Badhoevedorp

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor het asbest verwijderen in Badhoevedorp dan is JongDijk de aangewezen partij. Wij beschikken over jarenlange ervaring en werken op een veilige en efficiënte wijze. Onze specialisten zijn voorzien van alle kennis en kunde om elk project aan te pakken.

Vrijblijvende offerte

Wij kunnen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen. In deze offerte werken wij met scherpe tarieven en duidelijke communicatie. Hierdoor weet u precies wat u kan verwachten van ons en wat wij voor u kunnen betekenen. Om de offerte toegestuurd te krijgen kan u het daarvoor bedoelde formulier invullen en wij nemen vervolgens contact met u op. Alvorens wij een prijsopgave kunnen communiceren is een inventarisatierapport vereist. Dit rapport wordt gemaakt door een inventarisatiebedrijf. Hierin staat welk type asbest er is aangetroffen en in welke mate.

Meer informatie over asbest in Badhoevedorp?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze of over asbest verwijderen in Badhoevedorp in het algemeen? Neem contact op met een van onze werknemers. Wij zijn van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar op alle werkdagen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kan ons bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 085 – 0470 470.