Asbest verwijderen Badhoevedorp

Asbest is een zeer gevaarlijke stof wanneer het vrij komt. JongDijk kan asbest verwijderen in Badhoevedorp op een zeer professionele wijze. Vermoed u dat er asbest in uw woning of bedrijfspand bevindt? Wij kunnen een inventarisatiebedrijf inschakelen die kan concluderen of er daadwerkelijk asbest aanwezig is. Vervolgens kunnen wij een offerte op maat voor u aanleveren.

Vakkundig asbest verwijderen

Voor het verwijderen van asbest in regio Badhoevedorp, moet u bij JongDijk B.V. zijn! Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitensaneringen. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom. We zijn een gecertificeerd bedrijf, hebben jarenlange ervaring en zijn goed in wat we doen. Genoeg redenen dus om voor ons te kiezen! 

Het is niet eenvoudig om asbest te constateren. Het is immers lastig te herkennen. Twijfelt u of u asbest heeft gesignaleerd? Lees hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbest kan zeer veel schade aan uw gezondheid toebrengen. Het is dan ook belangrijk dat de asbest zo snel mogelijk wordt verwijderd. Hiervoor kunt u het team van JongDijk inschakelen. We hebben korte wachttijden en kunnen dus snel met uw project aan de slag. Met de hulp van onze professionals, weet u zeker dat de asbest veilig en vakkundig wordt verwijderd. 

Doordat asbest risico’s voor de gezondheid met zich mee kan brengen, bestaat er een wetgeving die in bepaalde gevallen verwijdering verplicht maakt. Denk hierbij aan golfplaten. Het vastgestelde jaartal hiervoor stond op 2024, maar na verschillende gesprekken in de Eerste Kamer is dit uitgesteld naar 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het Asbestverwijderingsbesluit? Houd dan het nieuws rondom asbest in de gaten op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

In bepaalde gevallen mag u zelf asbest verwijderen zonder een expert in te schakelen. Het is hierbij echter wel belangrijk om rekening te houden met de regels die hiervoor gelden. Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie hierover. Zo hebben ze een checklist beschikbaar waardoor u asbest kunt signaleren en kunt u er een stappenplan vinden voor wanneer u asbest heeft geconstateerd. Zorg altijd dat u alle informatie goed hebt doorgenomen om een boete te voorkomen. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat alles goed verloopt, is het aan te raden om de experts van JongDijk in te schakelen.

Kosten asbest verwijderen

Wij kunnen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen. In deze offerte werken wij met scherpe tarieven en duidelijke communicatie. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten van ons en wat wij voor u kunnen betekenen. Om de offerte toegestuurd te krijgen vult u het daarvoor bedoelde formulier in, dan nemen wij  vervolgens contact met u op. Alvorens wij een prijsopgave kunnen communiceren, is een inventarisatierapport vereist. Dit rapport wordt gemaakt door een inventarisatiebedrijf. Hierin staat welk type asbest er is aangetroffen en in welke mate.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkwijze of over asbest verwijderen in Badhoevedorp in het algemeen? Neem contact op met een van onze specialisten. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onder meer particulieren, de overheid,  agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties,  bouw- en sloopbedrijven maken gebruik van onze dienstverlening. 

Scroll naar boven