Asbest verwijderen Badhoevedorp

Asbest is een zeer gevaarlijke stof wanneer het vrij komt. JongDijk kan asbest verwijderen in Badhoevedorp op een zeer professionele wijze. Vermoed u dat er asbest in uw woning of bedrijfspand bevindt? Wij kunnen een inventarisatiebedrijf inschakelen die kan concluderen of er daadwerkelijk asbest aanwezig is. Vervolgens kunnen wij een offerte op maat voor u aanleveren.

Vakkundig asbest verwijderen

Voor het verwijderen van asbest in regio Badhoevedorp, moet u bij JongDijk B.V. zijn! Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitensaneringen. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom. We zijn een gecertificeerd bedrijf, hebben jarenlange ervaring en zijn goed in wat we doen. Genoeg redenen dus om voor ons te kiezen! 

Het is niet eenvoudig om asbest te constateren. Het is immers lastig te herkennen. Twijfelt u of u asbest heeft gesignaleerd? Lees hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbest kan zeer veel schade aan uw gezondheid toebrengen. Het is dan ook belangrijk dat de asbest zo snel mogelijk wordt verwijderd. Hiervoor kunt u het team van JongDijk inschakelen. We hebben korte wachttijden en kunnen dus snel met uw project aan de slag. Met de hulp van onze professionals, weet u zeker dat de asbest veilig en vakkundig wordt verwijderd. 

Doordat asbest risico’s voor de gezondheid met zich mee kan brengen, bestaat er een wetgeving die in bepaalde gevallen verwijdering verplicht maakt. Denk hierbij aan golfplaten. Het vastgestelde jaartal hiervoor stond op 2024, maar na verschillende gesprekken in de Eerste Kamer is dit uitgesteld naar 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het Asbestverwijderingsbesluit? Houd dan het nieuws rondom asbest in de gaten op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

In bepaalde gevallen mag u zelf asbest verwijderen zonder een expert in te schakelen. Het is hierbij echter wel belangrijk om rekening te houden met de regels die hiervoor gelden. Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie hierover. Zo hebben ze een checklist beschikbaar waardoor u asbest kunt signaleren en kunt u er een stappenplan vinden voor wanneer u asbest heeft geconstateerd. Zorg altijd dat u alle informatie goed hebt doorgenomen om een boete te voorkomen. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat alles goed verloopt, is het aan te raden om de experts van JongDijk in te schakelen.

Kosten asbest verwijderen

Wij kunnen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen. In deze offerte werken wij met scherpe tarieven en duidelijke communicatie. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten van ons en wat wij voor u kunnen betekenen. Om de offerte toegestuurd te krijgen vult u het daarvoor bedoelde formulier in, dan nemen wij  vervolgens contact met u op. Alvorens wij een prijsopgave kunnen communiceren, is een inventarisatierapport vereist. Dit rapport wordt gemaakt door een inventarisatiebedrijf. Hierin staat welk type asbest er is aangetroffen en in welke mate.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 50 MB.

Uitstekend
Gebaseerd op 41 recensies
Myrthe N.
Myrthe N.
2022-12-23
Erg tevreden, niemand vind het leuk om ze nodig te hebben, maar alles super geregeld, geen omkijken na, snel, efficiënt en ze komen alle afspraken na
Soraya
Soraya
2022-11-26
Zeer tevreden over onze keukendemontage en sloopwerkzaamheden in onze woning. Deze zijn vakkundig en secuur uitgevoerd. Inbouwapparatuur is netjes en zonder schade verwijderd. De heren waren erg vriendelijk en hebben na de klus zelfs nog eventjes geholpen met wat zware puinzakken weggooien. Toppers 🙂 De communicatie was van begin tot eind snel en transparant, en we kunnen dit fijne bedrijf absoluut aanraden!
Bas van Dijkhuizen
Bas van Dijkhuizen
2022-11-22
JongDijk heeft bij mij twee asbestplaten uit het kozijn verwijderd. Goede communicatie en dienstverlening. Ben zeer tevreden over het resultaat en kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Andrew Horton
Andrew Horton
2022-11-10
Dit bedrijf heeft asbest uit de kelder verwijderd en de plafond geslooot. Uitstekende dienstverlening, denkt met de klant mee, goede communicate, werk van hoog kwaliteit op tijd geleverd.
Theo van der Plas
Theo van der Plas
2022-11-08
Ons hebben ze totaal ontzorgt. Erg prettig bedrijf!
Weixiong Fan
Weixiong Fan
2022-10-07
🈶毒
Jasper Loots
Jasper Loots
2022-09-27
Zeer tevreden. Snelle en goede communicatie, eerlijke prijs. Alles volgens afspraak, keurig op tijd en zeer netjes en professioneel gewerkt.
Robin
Robin
2022-05-28
ontzettend snelle service en duidelijke uitleg. Vooraf vastgestelde kosten aan de hand van het asbest rapport en snel een afspraak kunnen maken. Top werk geleverd!
Alina Dreve
Alina Dreve
2022-05-03
We had asbest in our home and was removed successfully and quickly. We highly recommend the service, everything went really well and the friendly staff provided all the information we needed for the project. Communication was great and we received all the information by email and phone. Thank you!
Scroll naar boven