Asbest verwijderen Bodegraven

Asbest verwijderen BodegravenHeeft u asbest geconstateerd en wilt u dat hiernaar gekeken wordt door een professional? Ons team van zorgvuldige medewerkers zullen asbest in Bodegraven volledig verwijderen. Voordat wij het asbest bij u kunnen verwijderen zal er eerst een asbestinventarisatie uitgevoerd moeten worden door een gecertificeerd inventarisatiebureau. Hun specialisatie in het kennisnemen van asbest wordt toegepast bij uw woning en vervolgens zullen wij aan de hand van hun constatering een offerte opmaken. Bent u tevreden met onze offerte? Dan maken wij direct een afspraak met u voor het verwijderen van de asbest. Asbest verwijderen is essentieel om gezondheidsrisico’s effectief weg te nemen.

Het is niet altijd makkelijk om asbest waar te nemen. Twijfelt u? Lees hier meer over het herkennen van asbest.

Asbest in Bodegraven laten inspecteren

Als asbestsaneringsbedrijf mogen wij enkel asbest verwijderen. De inspectie om een asbest constatering te kunnen doen, valt niet onder onze werkzaamheden. Dit mogen wij simpelweg niet. Om u te ontlasten kunnen wij een asbestinventarisatiebureau inschakelen, zij kunnen aantonen waar en hoeveel asbest er aanwezig is in uw woning of bedrijfspand. Hier wordt een efficiënt rapport van opgemaakt. Aan de hand van het rapport komt JongDijk langs om de asbest zorgvuldig op de meest veilige manier bij u te verwijderen.

JongDijk verwijderd asbest in Bodegraven veilig

Asbest verwijderen is een kwestie van specialisme. Het kan zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid om zelf aan de slag te gaan met asbest verwijderen wanneer u hier geen ervaring mee heeft. JongDijk is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, heeft jarenlang ervaring met asbest en kent alle veiligheidsrichtlijnen met betrekking tot de verwijdering. Schakel daarom met onze specialisten wanneer u asbest heeft aangetroffen in uw woning. Wij kunnen asbest veilig verwijderen met de beste technieken. Zo garanderen wij een efficiënte asbestsanering bij u thuis en voor uw bedrijf.

Neem contact op voor meer informatie over asbest verwijderen

Heeft u kennisgenomen van asbest rondom, in of op uw woning of schuur? Neem dan zo snel mogelijk contact op met JongDijk. Wij kunnen asbest in Bodegraven doeltreffend verwijderen. U kunt ons bereiken op 085 0470 470 en mailen kan naar info@jongdijk-asbest.nl.