Asbest verwijderen Bodegraven

Heeft u asbest geconstateerd en wilt u dat hiernaar gekeken wordt door een professional? Deze stof kan een gevaar vormen voor uw gezondheid. De professionele medewerkers van JongDijk staan dan ook altijd voor u klaar om uw woning of bedrijfspand volledig asbestvrij te maken. Voorkom gezondheidsrisico’s en maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in onder meer Bodegraven en omstreken. We voeren zowel binnen- als buitensaneringen uit voor bedrijven en particulieren. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en gaan bij elk project vakkundig te werk. Daarnaast zijn we ook nog eens een gecertificeerd bedrijf. Zo wordt kiezen voor ons nog makkelijker! 

Asbest is met het blote oog vrijwel niet waar te nemen. Hierdoor kan er twijfel ontstaan over of u te maken heeft met asbest. Wij leggen u graag uit hoe u asbest kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Asbest laten inspecteren

Als asbestsaneringsbedrijf mogen wij enkel asbest verwijderen. De inspectie om een asbest constatering te kunnen doen, valt niet onder onze werkzaamheden. Om u te ontlasten kunnen wij wél een asbestinventarisatiebureau voor u inschakelen. Zij kunnen aantonen waar en hoeveel asbest er aanwezig is in uw woning of bedrijfspand. Hier wordt een efficiënt rapport van opgemaakt. Aan de hand van het rapport komen wij langs om de asbest zorgvuldig op de meest veilige manier bij u te verwijderen.

Mag u asbest zelf verwijderen?

In sommige situaties zou u zelf asbest mogen verwijderen. Er gelden hier echter strenge regels voor. Deze kunt u nalezen op de website van Milieu Centraal. Weet dat het verwijderen van asbest een kwestie is van specialisme. Het kan zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid om zelf aan de slag te gaan met asbest verwijderen wanneer u hier geen ervaring mee heeft. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, hebben jarenlang ervaring met asbest en kennen alle veiligheidsrichtlijnen met betrekking tot de sanering hiervan. Schakel daarom onze specialisten in wanneer u asbest heeft aangetroffen in uw woning. Wij kunnen asbest veilig verwijderen met de beste technieken. Zo garanderen wij een efficiënte asbestsanering bij u thuis en voor uw bedrijf.

Kosten asbest verwijderen

Zonder verdere informatie over uw specifieke situatie, is het lastig om de kosten voor de asbestverwijdering in te schatten. De kosten zijn namelijk van diverse factoren afhankelijk, bijvoorbeeld de plek waar het zich bevindt, om welke soort het gaat en de hoeveelheid. Wilt u weten wat de prijs is van uw project? Vul dan ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave per mail! 

Maak een afspraak

Heeft u kennisgenomen van asbest rondom, in of op uw woning of schuur? Neem dan zo snel mogelijk contact op met JongDijk. Wij kunnen asbest doeltreffend verwijderen. Met onze diensten hebben we onder meer al particulieren, de overheid,  agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties,  bouw- en sloopbedrijven geholpen. Nu u nog!