JongDijk. Uw partner in asbestprojecten.

Heeft uw bouwbedrijf ergens asbest aangetroffen? JongDijk Asbestsanering is dé specialist in het veilig en vakkundig verwijderen van asbest voor bouwbedrijven. Wilt u meer weten over asbest? Op onze website vindt u alles wat u nodig heeft. Liever direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en we komen graag bij u langs!

Asbest in huis? Schakel JongDijk in.

Heeft u asbest in huis ontdekt? Of vraagt u zich af waar er asbest kan zitten in uw woning? Op deze pagina kunt u lezen wat u moet doen als u asbesthoudende materialen thuis aantreft.

Het is zeer belangrijk dat u de juiste maatregelen neemt en de regelgeving omtrent het verwijderen van asbest naleeft. 

Schakel JongDijk Asbestsanering B.V. in. Wij hebben korte wachttijden en zorgen dat u snel en veilig een asbestvrij huis heeft. 

Asbest verwijderen voor uw bouwbedrijf

Heeft u asbest gesignaleerd? In dat geval kan dat veel vragen oproepen. Hoe gevaarlijk is de asbest? Mag ik het zelf verwijderen en zo ja, welke risico’s brengt dat met zich mee? 

Voor al deze vragen bent u bij JongDijk aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben alle kennis en kunde wat betreft het verwijderen van asbest voor diverse sectoren, waaronder bouwbedrijven. Wij ondersteunen én ontzorgen u tijdens het gehele saneringsproject. Bent u benieuwd wat we voor uw situatie kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een exacte en scherpe prijsopgave in uw mailbox! 

Waarom JongDijk?

Wat is asbest?

asbestos

Asbest is opgebouwd uit naaldachtige vezels. Er zijn twee soorten te onderscheiden, met verschil in structuur, vorm en samenstelling.

Is asbest gevaarlijk?

Wanneer u zelf asbest afbreekt, kan dit gevaren voor uw gezondheid met zich meebrengen. Wij hebben de risico’s van asbest voor u op een rijtje gezet.

Hoe herken ik asbest?

Met het blote oog is asbest vrijwel niet waar te nemen en dus is het moeilijk te herkennen. Lees hier waar u op moet letten. Bij twijfel kunt u altijd bellen naar 085 0470 470.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van asbest voor uw bouwbedrijf? Vul dan ons offerteformulier in.
Heeft u advies nodig? Bel gerust naar 085 0470 470 of neem contact op via info@jongdijk-asbest.nl.

Scroll naar boven