Asbest verwijderen De Meern

Heeft u asbest gevonden binnen of buiten uw woning in De Meern? Wij kunnen u op professionele wijze helpen. Ons team heeft jarenlange ervaring in het zorgvuldig verwijderen van asbest. Zowel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand kan zich asbest bevinden. Het achterlaten van asbest kan gevaarlijke gevolgen hebben voor uw gezondheid. Dit moet voorkomen worden. Belangrijk is dat hier door een gecertificeerd bedrijf naar wordt gekeken. Wij zorgen ervoor dat alle asbestdelen vakkundig verwijderd worden. Maak direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in onder meer regio De Meern. Wij hebben ervaring in zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. We zijn niet alleen vakkundig in ons werk, maar zijn ook nog een gecertificeerd. Wat ons betreft reden genoeg om voor de professionals van JongDijk te kiezen!  

Asbest is niet met het blote oog waar te nemen. Het is daarom ook lastig te signaleren. Twijfelt u of er asbest in uw woning of bedrijfspand zit? U leest hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

U heeft asbest aangetroffen, wat nu?

Op het moment dat u asbest aantreft bij uw bedrijfspand of woning in, is het van essentieel belang dat u deze vezels niet inademt of aanraakt. Het beste is dan ook om het zo snel mogelijk te laten verwijderen door een expert. Asbest bestaat uit diverse vezels, gemaakt van moleculen die zwaar belastend kunnen zijn voor de gezondheid. Het is belangrijk dat u een ervaren asbestsaneringsbedrijf laat langskomen om asbest zorgvuldig te verwijderen. Op deze manier worden risico’s vermeden.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Er zijn bepaalde situaties waarin u zelf asbest mag verwijderen. U moet echter wel weten dat hier strenge regels aan verbonden zijn en u niet zomaar aan de slag kunt gaan. De website van Milieu Centraal biedt handige informatie over het zelf verwijderen van asbest. Zo hebben ze een checklist waarmee u asbest kunt herkennen en een stappenplan met informatie over wat u moet doen als u asbest heeft geconstateerd. Let op: zorg dat u alle informatie goed doorneemt voordat u zelf begint met het verwijderen van asbest. Houd u zich niet aan de regels, dan kunt u een fikse boete krijgen. Wilt u zeker weten dat alles volgens het boekje verloopt, dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om JongDijk in te schakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder informatie over uw specifieke situatie is het lastig om een prijsopgave te berekenen. De kosten voor het verwijderen van asbest hangen namelijk van verschillende factoren af, zoals de hoeveelheid asbest, de soort en op welke plek het zich bevindt. Wilt u een exacte en scherpe prijsopgave ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in en u ontvangt deze binnen 24 uur per mail!

Maak een afspraak

Heeft u vragen over asbest in uw woning of pand in De Meern? Of wilt u asbest laten verwijderen door ons? Maak een afspraak met onze specialisten. Wij verlenen onze diensten onder meer aan particulieren, de overheid,  agrarische sector, industrie, VvE’s, woningbouwverenigingen, gemeenten, vastgoedorganisaties, bouw- en sloopbedrijven.