Asbest verwijderen De Meern

Heeft u asbest gevonden binnen of buiten uw woning in De Meern? Wij kunnen u op professionele wijze helpen. Ons team heeft jarenlange ervaring in het zorgvuldig verwijderen van asbest. Zowel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand kan zich asbest bevinden. Het achterlaten van asbest kan gevaarlijke gevolgen hebben voor uw gezondheid. Dit moet voorkomen worden. Belangrijk is dat hier door een gecertificeerd bedrijf naar wordt gekeken. Wij zorgen ervoor dat alle asbestdelen vakkundig verwijderd worden. Maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in onder meer regio De Meern. Wij hebben ervaring in zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. We zijn niet alleen vakkundig in ons werk, maar zijn ook nog een gecertificeerd. Wat ons betreft reden genoeg om voor de professionals van JongDijk te kiezen!  

Asbest is niet met het blote oog waar te nemen. Het is daarom ook lastig te signaleren. Twijfelt u of er asbest in uw woning of bedrijfspand zit? U leest hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Wat te doen bij asbest?

Als er bij u sprake is van asbest, bent u niet verplicht om het direct te laten verwijderen. U hoeft het asbest pas te laten verwijderen wanneer u de asbesthoudende materialen moet werken, bijvoorbeeld als u aan het verbouwen bent. Hoewel u dus niet verplicht bent, is het altijd aan te raden om het asbest te saneren. Ademt u per ongeluk asbestvezels in, dan kunnen deze diep in de longen doordringen en jaren later nog schade aan de longen, longvlies of buikvlies toebrengen. 

Om de asbest veilig te laten verwijderen kunt u de medewerkers van JongDijk inschakelen. Ons team is namelijk in het bezit van de nodige certificaten. We zijn altijd op de hoogte van de veiligheidsrichtlijnen en daarnaast hechten we veel waarde aan veiligheid. Wij gaan niet weg tot uw ruimte weer volledig asbest vrij is en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u niet wordt blootgesteld aan de gevaarlijke stof. 

Inspectie aan huis

Bent u er niet zeker van of er asbest in uw bedrijfspand of woning zit? In dat geval komen onze experts graag bij u langs voor een inspectie. Wanneer er vastgesteld is dat het inderdaad om asbest gaat, moet er een asbestinventarisatierapport worden opgesteld door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. 

Wij maken een complete prijsopgave op basis van dit rapport. Het saneren van asbest moet altijd voldoen aan de landelijke asbest regelgeving. JongDijk is hiervoor de beste partner. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder informatie over uw specifieke situatie is het lastig om een prijsopgave te berekenen. De kosten voor het verwijderen van asbest hangen namelijk van verschillende factoren af, zoals de hoeveelheid asbest, de soort en op welke plek het zich bevindt. Wilt u een exacte en scherpe prijsopgave ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in en u ontvangt deze binnen 24 uur per mail!

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven