Asbest verwijderen Diemen

Heeft u in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen aangetroffen? Zoek dan een specialist voor het verwijderen van asbest. Het is namelijk gevaarlijk om het zelf af te breken en in veel gevallen is dit ook verboden. De belangrijkste reden voor dit verbod door de overheid is dat het vrijkomen van asbestvezels ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt als u deze inademt. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Diemen? Maak dan direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert in het verwijderen van asbest in Diemen en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Ons team is ervaren en vakkundig. Uiteraard zijn we gecertificeerd. 

Asbestvezels zijn met het blote oog niet zichtbaar. Twijfelt u of u te maken heeft met asbest? Wij leggen u graag uit hoe u asbest kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbest kan veel schade aan uw gezondheid aanrichten. Vanwege deze gezondheidsrisico’s is het daarom zeer raadzaam om asbest te laten verwijderen. Hiervoor kunt u asbestsaneringsbedrijf JongDijk inschakelen. Door onze korte wachttijden, kunnen we snel uw project oppakken. Door te kiezen voor JongDijk, weet u zeker dat het verwijderen van asbest veilig en vakkundig gedaan wordt. 

Naast het feit dat asbest risico’s voor uw gezondheid met zich meebrengt, is er ook een wetgeving voor het verplicht verwijderen van asbest, denk hierbij aan asbest golfplaten. Het jaartal hiervan was vastgesteld op 2024. Na diverse gesprekken in de Eerste Kamer, is dit uitgesteld tot 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het Asbestverwijderingsbesluit? Op onze website kunt u het laatste nieuws rondom asbest volgen.  

Mag u asbest zelf verwijderen?

In bepaalde situaties mag u als particulier zelf asbest verwijderen. Belangrijk om te weten, is dat hier wel bepaalde regels voor gelden en dat u dit dus niet zomaar mag doen.  Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie over het zelf verwijderen van asbest. Zo hebben ze een lijst met tips om asbest in uw woning te herkennen en een stappenplan voor asbest in huis. Zorg dat u alle informatie goed heeft doorgenomen om een boete te voorkomen. Heeft u liever meer zekerheid, dan is het zeer aan te raden om een professional zoals JongDijk in te schakelen.

Kosten asbest verwijderen

Het is moeilijk om zonder verdere informatie over uw situatie de kosten voor het verwijderen van asbest in te schatten. Elk project dat wij aanpakken is uniek. Zo is het bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid, de asbestsoort en waar het zich bevindt. Wilt u weten wat de prijzen van asbest verwijderen Diemen zijn? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een exacte en scherpe prijsopgave per mail!

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak inplannen om asbest te laten verwijderen in Diemen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheid,  agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties,  bouw- en sloopbedrijven.

Scroll naar boven