Asbest verwijderen Dordrecht

Heeft u in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen aangetroffen? Zoek dan een specialist voor asbest verwijderen in Dordrecht. Het is namelijk gevaarlijk om het zelf af te breken en in veel gevallen is dit ook verboden. De belangrijkste reden voor dit verbod door de overheid is dat het vrijkomen van asbestvezels ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt als u deze inademt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vandaag nog een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk Asbestsanering is dé expert in het verwijderen van asbest in Dordrecht. Ook als u in woonachtig bent in regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en ’t Gooi kunt u bij ons terecht. Ons team heeft jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Het werk wordt altijd zeer nauwkeurig uitgevoerd. We zijn dan ook niet voor niets een gecertificeerd bedrijf. Bovendien zijn onze specialisten opgeleid, vakkundig én klantgericht. Zo wordt het nog makkelijker om voor ons te kiezen!

Zonder de juiste materialen is het vrijwel onmogelijk om asbestvezels waar te nemen. Twijfelt u of er sprake is van asbest? Wij leggen u graag uit hoe u asbest kunt herkennen.

 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Asbestinventarisatie

Voordat we beginnen met de asbestverwijdering, zorgen we er eerst voor dat er een asbestinventariesatierapport wordt opgesteld door een onafhankelijk asbestinventariesatiebureau. Wij regelen dit graag voor u zodat u niet met verschillende partijen hoeft te schakelen. Wanneer het rapport is opgeleverd, starten we met de saneringswerkzaamheden. Hierbij werken we altijd vakkundig en bovenal veilig. Wij saneren conform het Procescertificaat Asbestverwijdering. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Het afbreken van asbest kan veel schade toebrengen aan uw gezondheid. Wij raden daarom altijd ten zeerste af om hier zelf mee aan de slag te gaan. Desondanks zijn er bepaalde situaties waarin u het asbest zelf mag verwijderen. Hierbij is het van belang dat u rekening houdt met de regels die gelden voor asbestverwijdering, anders kunt u een fikse boete krijgen. Wilt u meer informatie over het zelf verwijderen van asbest? Dit kunt u vinden op de website van  Milieu Centraal. Er is een checklist beschikbaar die u kunt gebruiken voor het herkennen van asbest. Daarnaast hebben ze ook een stappenplan voor als u daadwerkelijk asbest heeft geconstateerd. Wilt u liever zeker weten dat de sanering volgens de regels gebeurd? Dan kunt u beste een specialist als JongDijk inschakelen. Is de asbestverwijdering afgerond, dan worden de behandelde oppervlakten altijd gecontroleerd door een onafhankelijk laboratorium. Pas na goedkeuring wordt de ruimte weer vrijgegeven. Zo is uw ruimte gegarandeerd asbestvrij. 

Kosten asbest verwijderen

Het is moeilijk om de kosten in te schatten van uw saneringsproject. De prijs hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid asbest, de soort en de plek waar het is geconstateerd. Bent u benieuwd naar de kosten? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur scherpe prijsopgave per mail. 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Scroll naar boven