JongDijk. Uw partner in asbestprojecten.

JongDijk Asbestsanering is dé specialist die u kan helpen bij het veilig en bovenal vakkundig verwijderen van asbest in uw gemeente. Is er in uw gemeente asbest geconstateerd. Of wilt u meer over asbest in het algemeen? Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Wilt u asbest door JongDijk laten verwijderen? Onze medewerkers staan voor u klaar. Maak vandaag nog een afspraak.

Asbest in huis? Schakel JongDijk in.

Heeft u asbest in huis ontdekt? Of vraagt u zich af waar er asbest kan zitten in uw woning? Op deze pagina kunt u lezen wat u moet doen als u asbesthoudende materialen thuis aantreft.

Het is zeer belangrijk dat u de juiste maatregelen neemt en de regelgeving omtrent het verwijderen van asbest naleeft. 

Schakel JongDijk Asbestsanering B.V. in. Wij hebben korte wachttijden en zorgen dat u snel en veilig een asbestvrij huis heeft. 

Asbest verwijderen voor de gemeente

Is er in uw gemeente asbest gesignaleerd? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat u verschillende vragen heeft. Want hoe gevaarlijk is asbest nu eigenlijk? Mag het eventueel zelf worden verwijderd en zo ja, wat zijn dan de risico’s hiervan? 

Voor al deze vragen kunt u terecht bij JongDijk. Wij hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van asbest voor diverse sectoren, waaronder gemeentes. Wij vinden het van belang om u te ondersteunen én te ontzorgen gedurende het hele saneringsproject. Wilt u weten wat we voor uw gemeente kunnen betekenen? Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een volledige en scherpe prijsopgave per mail! 

Waarom JongDijk?

Wat is asbest?

asbestos

Asbest is een natuurproduct dat in twee groepen kan worden onderscheiden. Hierbij verschilt de samenstelling, structuur en vorm.

Is asbest gevaarlijk?

Asbest kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, zeker wanneer u het (per ongeluk) zelf verwijdert. Daarom hebben we de gevaren van asbest voor u op een rijtje gezet.

Hoe herken ik asbest?

De asbestvezels zijn met het blote oog niet waar te nemen. Hierdoor is het moeilijk te herkennen. Lees hier waar u op kunt letten. Twijfelt u? U kunt altijd bellen naar 085 0470 470.

Wilt u weten wat de prijs is voor het verwijderen van asbest in uw gemeente? Vul vrijblijvend ons offerteformulier in.
Heeft u advies nodig? Bel gerust naar 085 0470 470 of neem contact op via info@jongdijk-asbest.nl.

Scroll naar boven