Asbest verwijderen Haarlem

Woont u in Haarlem of heeft u hier een bedrijfspand en heeft u asbest geconstateerd? Dan is het van belang dat u dit laat verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Het verwijderen van astbest kan vervelende gezondheidsklachten geven. Bovendien is het in de meeste gevallen ook verboden om zelf asbest te verwijderen. De medewerkers van JongDijk hebben de juiste certificaten en kennis om veilig te werk te kunnen gaan. Bent u er niet zeker van of u te maken heeft met asbest? Wij komen graag bij u langs voor een inspectie. Maak vandaag nog een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in onder meer Haarlem en omstreken. Wij voeren vele veelal saneringen uit in verschillende regio’s. Onze medewerkers hebben ervaring in binnen- en buitensaneringen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Als u kiest voor JongDijk, dan kunt u er zeker van zijn dat uw asbest op de juiste en meest veilige manier verwijderd wordt.

Het is erg lastig om asbest te herkennen. Dat komt omdat het kleine vezels zijn die amper met het blote oog te zien zijn. Wij leggen u graag uit waar u asbesthoudende materialen aan kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Wat te doen bij asbest?

Heeft u asbest aangetroffen. Maakt u niet zich niet al te druk. Het is niet verplicht om het direct te verwijderen. De regel is dat de stof pas verwijderd hoeft te worden, wanneer u met asbesthoudende materialen gaat werken, als u gaat verbouwen bijvoorbeeld.

Hoewel u het niet verplicht bent, raden wij altijd aan om asbest te laten saneren. Als u de vezels per ongeluk inademt, dan kan dit diep in uw longen doordringen en jaren later alsnog schade aanbrengen.  Voor een veilige asbestverwijdering kunt u ten alle tijden JongDijk inschakelen. Veiligheid staat bij ons voorop en we zijn daarom altijd op de hoogte van alle veiligheidsrichtlijnen die bij de verwijdering komen kijken. Wij ronden uw project niet af voordat uw ruimte weer volledig asbest vrij is en zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat u niet wordt blootgesteld aan deze gevaarlijke stof. 

Inspectie aan huis

Wanneer u niet zeker weet of u te maken heeft met asbesthoudende materialen, komen wij graag bij u langs op locatie voor een inspectie. Zodra wij hebben geconstateerd dat het inderdaad om asbest gaat, laten we door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau een asbestinventarisatierapport opstellen. Aan de hand van dit rapport maken wij een complete en scherpe offerte. Hierbij is het belangrijk dat de sanering altijd voldoet aan de landelijke asbest regelgeving. Hiervoor is JongDijk de beste partner. 

Kosten asbest verwijderen

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van asbest. Het is echter moeilijk om een prijs te kunnen bepalen aangezien vele factoren invloed hebben op het gehele bedrag. Denk daarbij aan de asbestsoort, de hoeveelheid en de locatie waar het is gesignaleerd.  

Wilt u de exacte prijs voor uw project weten? Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en complete prijsopgave in uw mailbox. 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor het verwijderen van asbest in Abcoude? Het team van JongDijk staat voor u klaar! Neem contact op met één van onze professionals. Onze dienstverlening wordt onder meer aangeboden aan particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven

Scroll naar boven