Asbest verwijderen Hoofddorp

JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in Hoofddorp. Wanneer in uw woning of bedrijfspand asbest is geconstateerd, kunnen wij dit voor u verwijderen. Het verwijderen van asbest doen wij op een veilige en efficiënte manier. Weet u niet zeker of er asbest bevindt in uw pand? Wij kunnen een inventarisatiebedrijf inschakelen die een inventarisatierapport opmaakt. Aan de hand van dit rapport kunnen wij een geheel vrijblijvende offerte opmaken. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert in het verwijderen van asbest in regio Hoofddorp. Wij zijn specialist in zowel binnen- als buitensaneringen en dit voeren we uit voor particulieren en bedrijven. Redenen om voor JongDijk te kiezen? Onze jarenlange ervaring, vakkundigheid én het feit dat we gecertificeerd zijn natuurlijk!

Asbest is niet makkelijk te herkennen. Het is immers met het blote oog niet waarneembaar. Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest? Lees hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Zoals u wellicht wel weet, kan asbest schadelijk zijn voor uw gezondheid. Wij adviseren dan ook om, vanwege de risico’s die het met zich mee brengt, asbest te laten saneren. Het team van JongDijk staat hierbij voor u klaar. Onze wachttijden zijn kort en daardoor kunnen we uw project snel oppakken. Kiest u voor onze experts, dan garanderen we u dat de asbest vakkundig en vooral veilig wordt verwijderd. 

Aangezien asbest zeer gevaarlijk kan zijn, bestaat er een wetgeving voor het verplicht verwijderen hiervan. Golfplaten zijn hier een voorbeeld van. Na diverse gesprekken in de Eerste Kamer, is het vastgestelde jaartal van 2024 verplaatst naar 2028. Op onze website blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rondom asbest, waaronder het Asbestverwijderingsbesluit.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Er zijn bepaalde situaties waarin u geconstateerde asbest zelf mag verwijderen. Houd er hierbij rekening mee dat er bepaalde regels gelden voor het zelf verwijderen van asbest. Meer informatie hierover vindt u op de website van Milieu Centraal. Met behulp van een checklist, kunt u asbest herkennen en u vindt er een stappenplan met wat u moet doen als u asbest heeft geconstateerd. Om een boete te voorkomen, is het belangrijk dat u alle informatie zorgvuldig hebt doorgenomen. Wilt u er zeker van zijn dat alles volgens de regels verloopt, dan raden wij u aan om professionals in te schakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Elke situatie is uniek. Het is dan ook niet mogelijk om zonder verdere informatie een schatting te maken van de prijs. Factoren als de hoeveelheid, de asbestsoort en waar het zich bevindt zijn van invloed op de kosten. Wilt u de kosten van uw project weten? Vraag dan een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave per mail!

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven