JongDijk. Uw partner in asbestprojecten.

Zoekt u iemand die u kan helpen bij asbestsanering? JongDijk Asbestsanering is gespecialiseerd in het vakkundig en veilig verwijderen van asbest voor de industrie. Is er bij u asbest geconstateerd of heeft u vermoedens dat er ergens asbest zit? Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft en nog een beetje extra. Wilt u het asbest door JongDijk laten verwijderen? Ons team staat voor u klaar.  Maak direct een afspraak.

Asbest in huis? Schakel JongDijk in.

Heeft u asbest in huis ontdekt? Of vraagt u zich af waar er asbest kan zitten in uw woning? Op deze pagina kunt u lezen wat u moet doen als u asbesthoudende materialen thuis aantreft.

Het is zeer belangrijk dat u de juiste maatregelen neemt en de regelgeving omtrent het verwijderen van asbest naleeft. 

Schakel JongDijk Asbestsanering B.V. in. Wij hebben korte wachttijden en zorgen dat u snel en veilig een asbestvrij huis heeft. 

Asbest verwijderen voor de industrie

Heeft u asbest gesignaleerd? Wij kunnen ons voorstellen dat dat veel vragen met zich mee kan brengen. Hoe gevaarlijk is asbest nu eigenlijk echt? Mag u het zelf verwijderen en zo ja, zitten daar dan risico’s aan verbonden? 

Met al deze vragen kunt u terecht bij JongDijk. Wij zijn namelijk dé specialist in het verwijderen van asbest voor diverse sectoren, waaronder de industrie. Bij JongDijk vinden we het belangrijk om tijdens het gehele saneringsproject te ondersteunen én te ontzorgen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave in uw mailbox! 

Waarom JongDijk?

Wat is asbest?

asbestos

Wist u dat asbest een natuurproduct is? Hierbij kunnen twee groepen worden onderscheiden. Het verschil tussen beiden is de samenstelling, structuur en vorm.

Is asbest gevaarlijk?

We hebben voor u de gevaren van asbest op een rijtje gezet. Het kan namelijk gezondheidsrisico’s met zich mee brengen, zeker wanneer u het zelf (per ongeluk) verwijdert. 

Hoe herken ik asbest?

Asbest is niet te zien met het blote oog. Hierdoor kan het moeilijk te herkennen zijn. Hier kunt u lezen waar u op kunt letten. Bij twijfel kunt u altijd bellen naar  085 0470 470.

Wilt u weten wat de prijs is voor het verwijderen van asbest in de industrie? Vul vrijblijvend ons offerteformulier in.
Heeft u advies nodig? Bel gerust naar 085 0470 470 of neem contact op via info@jongdijk-asbest.nl.

Scroll naar boven