Asbest verwijderen Kudelstaart

Heeft u een woning of bedrijfspand in Kudelstaart of omstreken en heeft u asbest geconstateerd? Ga dan op zoek naar een specialist die dit voor u kan verwijderen. Het afbreken van asbest brengt namelijk risico’s met zich mee en in sommige gevallen is dit ook verboden. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Nieuwegein? Maak dan snel een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé specialist op het gebied van asbest verwijderen. Dit doen we onder andere in regio Amsterdam, Den Haag, ’t Gooi, Rotterdam en Utrecht. Wij voeren zowel binnen- als buitensaneringen uit. Ons professionele team beschikt over jarenlange ervaring en speciale certificaten en gaat daarnaast bij elk project vakkundig en veilig te werk. We zijn een gecertificeerd bedrijf in het verwijderen van asbest. Zo wordt kiezen voor ons nog makkelijker! 

Asbest is lastig te signaleren. Dit komt doordat het met het blote oog niet waarneembaar is. Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest? Lees hier hoe u asbest kunt herkennen. 

 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbest in uw woning of bedrijfspand kan kan een gevaar vormen voor uw gezondheid. Het is dan ook ten zeerste aan te raden om asbest te laten verwijderen zodra u dit heeft aangetroffen. De experts van JongDijk staan altijd voor u klaar. Onze wachtlijsten zijn kort, wat betekent dat we snel met uw project aan de slag kunnen. Kiest u voor ons, dan bent u ervan verzekerd dat de asbestverwijdering vakkundig en vooral veilig wordt uitgevoerd. 

Asbest moet niet alleen verwijderd worden vanwege de gevaren die het met zich mee kan brengen, maar ook omdat er een wetgeving bestaat voor het verplicht verwijderen ervan. Waar het jaartal eerst was vastgesteld op 2024, is dat na vele gesprekken in de Eerste Kamer uitgesteld naar 2028. Het laatste nieuws volgen rondom het asbestverwijderingsbesluit? Lees het op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Over het algemeen is het verboden om asbest zelf te verwijderen. Toch zijn er een aantal regels en uitzonderingen. Voordat u aan de slag gaat, is het goed om te weten wat deze regels zijn. U kunt namelijk een fixe beste ontvangen als u niet deze regels handhaaft. Deze kunt u onder andere vinden op de website van Milieu Centraal. Daar hebben ze ook een checklist voor het herkennen van asbest en een stappenplan met informatie over wat u moet doen wanneer u asbest heeft geconstateerd.  Wilt u liever zeker weten dat de asbestverwijdering volgens de regels verloopt? Dan kunt u uiteraard het team van JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Het is erg lastig om de kosten voor het verwijderen van asbest in te schatten zonder verdere informatie over uw situatie te hebben. Er zijn namelijk diverse factoren die invloed hebben op de prijs, zoals de hoeveelheid, de asbestsoort en de plek waar het zich bevindt. Bent u benieuwd wat de prijzen zijn voor het verwijderen van asbest in Nieuwegein? Vraag een offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u van ons een scherpe en exacte prijsopgave in uw mailbox! 

Maak een afspraak

Wilt u asbest laten verwijderen in Kudelstaart of omstreken? Neem dan contact op! Wij werken voor particulieren, de overheid, industrie, agrarische sector, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw- en sloopbedrijven.

Scroll naar boven