Asbest verwijderen Leiden

Heeft u asbest aangetroffen in uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u het beste op zoek gaan naar een professional die dit zo snel mogelijk voor u kan verwijderen. Asbestsanering kan gezondheidsrisico’s met zich mee brengen. Daarom is het niet aan te raden om het zelf af te breken. In de meeste gevallen is dit zelfs ook verboden. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Leiden? Maak dan direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé specialist in het verwijderen van asbest in regio Leiden. Wij hebben ervaring met zowel binnen- als buitensaneringen. Waarom u voor JongDijk zou moeten kiezen? Onze jarenlange ervaring, vakkundigheid én het feit dat we gecertificeerd zijn natuurlijk! 

Asbest is moeilijk te herkennen. Asbestvezels zijn namelijk met het blote oog niet waar te nemen. Weet u daardoor niet zeker of u met asbest te maken heeft? Wij leggen u graag uit op welke manieren u asbest kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Wanneer u asbesthoudende materialen gaat bewerken, bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen of renoveren, kunnen er asbestvezels losraken. Ademt u deze vezels in, dan kan dit nare gevolgen hebben voor uw gezondheid. We raden daarom altijd aan om asbest te laten saneren. Hiervoor kunt u terecht bij het team van JongDijk. Onze wachttijden zijn kort en dus kunnen we snel met uw project aan de slag. Kies voor onze specialisten en u bent er zeker van dat de asbestverwijdering vakkundig en bovenal veilig wordt uitgevoerd. 

Naast de gezondheidsrisico’s van asbest, is er nog een reden om asbest te laten verwijderen. Er is namelijk ook een wetgeving voor het verplicht verwijderen van asbest. Een voorbeeld hiervan is de verwijdering van golfplaten. In eerste instantie was het jaartal hiervoor vastgesteld op 2024. Na gesprekken in de Eerste Kamer, is dit jaartal uitgesteld tot 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het Asbestverwijderingsbesluit? U vindt het laatste nieuws hierover op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Hoewel wij het in principe altijd afraden, zijn er bepaalde gevallen waarin u het asbest zelf mag verwijderen. Doe dit echter nooit zomaar! Voor het verwijderen van asbest moet u namelijk aan strenge regels voldoen. Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie over het zelf verwijderen van asbest. U vindt er onder meer een checklist waarmee u asbest kunt herkennen en een stappenplan met wat u moet doen als u daadwerkelijk asbest heeft geconstateerd. Zorg ervoor dat u al deze informatie goed doorneemt voordat u aan de slag gaat, anders kunt u een fikse boete riskeren. Wilt u er liever zeker van zijn dat de asbestsanering volgens de regels verloopt, dan kunt u het beste een gecertificeerd asbestbedrijf als JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Het is lastig om zonder specifieke gegevens over uw situatie de prijs in te schatten. De kosten van asbestverwijdering zij namelijk afhankelijk van diverse factoren, waaronder de asbestsoort, de hoeveelheid en de plek waar het zich bevindt. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw project? Vraag dan nu geheel vrijblijvend uw offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave in uw mailbox! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven