Asbest verwijderen Leiden

Bent u asbest tegengekomen rondom uw woning of bedrijfspand? JongDijk biedt u de oplossing. Ons team van ervaren asbestspecialisten komt graag bij u langs in Leiden om het asbest te verwijderen. In sommige gevallen is het mogelijk om zelf het asbest te saneren, echter zijn hier wel strikte regels voor. 

Wij adviseren om bij vermoeden, eerst een asbestinventarisatie te laten doen. Zodra er daadwerkelijk sprake is van asbest in Leiden kan een asbestinventarisatiebureau hun rapport hierover met ons delen. JongDijk komt dan het asbest bij u verwijderen!

Waarom kiezen voor JongDijk?

In sommige gevallen mag u als particulier zelf het asbest verwijderen. Hier zijn echter strikte regels voor. Deze kunt u nalezen op de website van Milieu Centraal. Wanneer dit niet op de juiste wijze wordt verwijderd riskeert u een boete. Hierdoor is het noodzaak uzelf goed in te lezen of het te laten uitbesteden aan professionals. JongDijk is de aangewezen partij om al het asbest in Leiden te verwijderen. Wij werken veilig, snel en conform Procescertificaat Asbestverwijdering. Bezit u een woning of bedrijfspand die voor 1994 is gebouwd? Dan is de kans aanwezig dat er asbesthoudende materialen zijn gebruikt. Wilt u uw woning of bedrijfspand laten inspecteren op asbest in Leiden? Wij hebben nauw contact met asbestinventarisatiebedrijven die wij voor u kunnen inzetten.

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van asbest in Leiden?

Wanneer er een asbestinventarisatiebureau bij u langs is geweest voor de constatering van asbest in Leiden zorgen zij voor een volledig asbestinventarisatierapport. Aan de hand van dit rapport zullen wij een inschatting maken van de mogelijke kosten voor het verwijderen van asbest. Het is bijvoorbeeld afhankelijk waar het asbest zich bevindt en in welke hoeveelheid.

Effectief asbest in Leiden verwijderen? Contacteer JongDijk!

Wilt u effectief asbest in Leiden laten verwijderen door een specialist? Neem dan contact op met onze experts in asbest. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 0470 470 of stuur een mail naar info@jongdijk-asbest.nl.

Wat is de regelgeving voor het verwijderen van asbest in Leiden?

Bent u benieuwd wat de regelgeving is voor het verwijderen van asbest in Leiden? Asbest mag vanaf 1994 niet meer worden gebruikt. Voor 1994 werd de stof veelal gebruikt tijdens de bouw van onder andere panden. De overheid heeft een streng asbestverwijderingsbeleid waaraan iedereen zich moet houden. Op de website van gemeente Leiden kunt u meer lezen over de regelgeving in Leiden.