Asbest verwijderen Leiderdorp

Heeft u in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen aangetroffen? Ga dan snel op zoek naar professional die dit veilig en vakkundig kan verwijderen. Het is gevaarlijk om dit zelf af te breken en in de meeste gevallen is dit zelfs ook verboden. Vrijgekomen asbestvezels kunnen namelijk flinke schade toebrengen aan de gezondheid. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Leiderdorp? Maak dan direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk Asbestsanering is dé specialist in asbestverwijdering in Leiderdorp en omstreken. We hebben jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitensaneringen. Dit doen we voor particulieren maar ook voor bedrijven. Waarom u voor JongDijk zou moeten kiezen? Onze kennis, vakkundigheid  én het feit dat we gecertificeerd zijn natuurlijk!

Asbestvezels zijn niet waarneembaar met het blote oog. Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest? Wij leggen u graag uit hoe u asbest kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Het afbreken van asbest kan veel risico’s voor uw gezondheid met zich meebrengen. Daarom raden we altijd aan om asbest te (laten) saneren. Voor deze klus kunt u het team van JongDijk inschakelen. Onze wachttijden zijn kort en dus kunnen we u op korte termijn helpen bij uw saneringsproject. Kiest u voor onze medewerkers, dan weet u zeker dat de asbestverwijdering vakkundig en bovenal veilig wordt uitgevoerd. 

Naast de gevaren die asbest met zich mee kan brengen, bestaat er ook een wetgeving voor het verplicht verwijderen ervan. Hierbij kunt u denken aan golfplaten. Waar het jaartal hiervan eerder was vastgesteld op 2024, is dit na diverse gesprekken in de Eerste Kamer uitgesteld tot 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het Asbestverwijderingsbesluit? Het laatste nieuws rondom asbest leest u op onze website.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Er zijn bepaalde situaties waarin u zelf het asbest mag verwijderen. Lees u van te voren goed in. Voor het zelf verwijderen van asbest zijn er namelijk verschillende regels waar u aan moet voldoen. Milieu Centraal biedt meer informatie over het zelf saneren van asbest. Zo vindt u er een checklist voor het herkennen van asbest en hebben ze een stappenplan beschikbaar voor wanneer u asbest heeft geconstateerd. Wilt u liever zeker weten dat alles volgens de regels verloopt, dan is het aan te raden om een specialist als JongDijk in te schakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder verdere informatie over uw specifieke situatie is het lastig om de kosten voor het verwijderen van asbest in te schatten. Elk project is immers anders. De prijs is bijvoorbeeld afhankelijk van diverse factoren, zoals de hoeveelheid asbest, de soort en de plek waar het zich bevindt. Bent u benieuwd naar de prijzen van het verwijderen van asbest in Leiderdorp. Vul ons offerteformulier in en u ontvangt binnen een dag een exacte en scherpe prijsopgave in uw mailbox!

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven