Asbest verwijderen Leidschendam

Is er in uw woning of bedrijfspand asbest aangetroffen? U kunt dan het beste op zoek gaan naar een professional die dit voor u kan verwijderen. Breekt u het zelf af, dan kan dit gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Sterker nog, in de meeste gevallen is het zelfs verboden. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Leidschendam? Schakel JongDijk in en maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk Asbestsanering is dé specialist als het gaat om het verwijderen van asbest. Dit doen we onder meer in Leidschendam en omstreken. We hebben kennis van zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Onze jarenlange ervaring, vakkundigheid én het feit dat we een gecertificeerd bedrijf zijn, maken het nog makkelijker om voor ons te kiezen! 

Asbestvezels zijn met het blote oog niet waar te nemen. Bent u niet zeker over de aanwezigheid van asbest? Lees hier waar u bij het herkennen van asbest op moet letten. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbest kan zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid. Vanwege deze risico’s raden we dan ook altijd aan om asbest na constatering zo snel mogelijk te laten saneren. Hiervoor bent u bij het team van JongDijk aan het juiste adres. Onze wachttijden zijn kort en dus kunnen we u snel van dienst zijn met uw saneringsproject. Kiest u voor onze specialisten, dan kunt u er zeker van zijn dat de asbest op een vakkundige en bovenal veilige manier aangepakt wordt. 

 Asbest is dus gevaarlijk, maar dit is niet de enige reden waarom het dient te worden weggehaald. Er bestaat namelijk een wetgeving voor verplichte sanering, denk aan golfplaten. Het jaartal stond vastgesteld op 2024, maar is na meerdere gesprekken in de Eerste Kamer uitgesteld tot 2028. Op onze website leest u de laatste informatie rondom het Asbestverwijderingsbesluit.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Hoewel het wordt afgeraden, zijn er bepaalde situaties waarin u zelf asbest mag verwijderen. Let op, u mag dit namelijk niet zomaar doen. Er zitten strenge regels verbonden aan asbestverwijdering. Milieu Centraal heeft alle informatie op een rij wat betreft het zelf verwijderen van asbest. U vindt er onder meer een checklist voor het herkennen van asbest en een stappenplan met wat u moet doen als u asbest heeft geconstateerd. 

Zorg dat u alle informatie goed doorleest om een fikse boete te voorkomen. Bent u er liever zeker van dat alles volgens de regels wordt uitgevoerd, dan raden we aan om een professional in te schakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder specifieke informatie over uw situatie kunnen wij geen inschatting maken van de totale kosten. De prijs is namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de hoeveelheid, de asbestsoort en de locatie. Wilt u de prijs weten voor het verwijderen van asbest in Leidschendam? Vul dan ons offerteformulier in en u ontvangt binnen een dag een complete en scherpe prijsopgave in uw mailbox. 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven