Asbest verwijderen Leimuiden

Heeft u in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen aangetroffen? Zoek dan een specialist die de asbest kan verwijderen. Het is namelijk gevaarlijk om het zelf af te breken en in veel gevallen is dit ook verboden. De belangrijkste reden voor dit verbod door de overheid is dat het vrijkomen van asbestvezels ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt als u deze inademt. Wilt u asbest laten verwijderen in Leimuiden en omstreken? Maak dan direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is een asbestsaneringsbedrijf dat actief in is Leimuiden en omgeving. Wij hanteren zeer korte wachttijden, zodat uw woning of bedrijfspand snel en veilig asbestvrij is. Wij werken uiteraard volgens de laatste regelgeving en richtlijnen. Onze asbestspecialisten hebben jaren ervaring en zijn volledig gecertificeerd. 

Twijfelt u of er in uw woning of bedrijfspand asbest zit? Lees hier hoe u asbest kunt herkennen.

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Wat is de asbest regelgeving in de gemeente Leimuiden

Asbest is sinds 1994 verboden. Voor die tijd werd het zeer veel toegepast in de bouw. De overheid heeft een zeer streng asbestverwijderingsbeleid. Iedereen in Nederland, waaronder gemeente Leimuiden dienen zich te houden aan deze asbest regelgeving. Ook voor het afvoeren van asbesthoudende materialen zijn spelregels. Voor Leimuiden kunt u op de site van Gemeente Kaag en Braassem meer lezen over het verwijderen en afvoeren van asbest.

Mag u asbest zelf verwijderen?

In sommige gevallen mag u als particulier zelf asbest verwijderen. Daar zijn wel stricte regels voor. Op de website van Milieu Centraal kunt u lezen wanneer u dit zelf mag doen. Zorg dat u van te voren goed op de hoogte bent om fikse boetes te voorkomen. Wilt u liever het zekere voor het onzekere nemen? Dan is het ten zeerste aan te raden om een professional als JongDijk in te schakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Wilt u weten wat de prijzen van asbest verwijderen Leimuiden is? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van de medewerkers van JongDijk. U kunt gemakkelijk en snel het duidelijke offerteformulier op onze website invullen op uw computer, laptop of mobiele telefoon. Weet u bepaalde vragen van het online formulier niet te beantwoorden? Dat is geen enkel probleem. We kunnen ons voorstellen dat u een expert nodig heeft om de precieze situatie in kaart te brengen. Als wij nog vragen hebben na ontvangst van uw aanvraag, bellen of mailen wij u binnen enkele uren om uw situatie verder door te spreken. Zo komen we tot een passende, scherpe offerte.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 50 MB.

Uitstekend
Gebaseerd op 41 recensies
Myrthe N.
Myrthe N.
2022-12-23
Erg tevreden, niemand vind het leuk om ze nodig te hebben, maar alles super geregeld, geen omkijken na, snel, efficiënt en ze komen alle afspraken na
Soraya
Soraya
2022-11-26
Zeer tevreden over onze keukendemontage en sloopwerkzaamheden in onze woning. Deze zijn vakkundig en secuur uitgevoerd. Inbouwapparatuur is netjes en zonder schade verwijderd. De heren waren erg vriendelijk en hebben na de klus zelfs nog eventjes geholpen met wat zware puinzakken weggooien. Toppers 🙂 De communicatie was van begin tot eind snel en transparant, en we kunnen dit fijne bedrijf absoluut aanraden!
Bas van Dijkhuizen
Bas van Dijkhuizen
2022-11-22
JongDijk heeft bij mij twee asbestplaten uit het kozijn verwijderd. Goede communicatie en dienstverlening. Ben zeer tevreden over het resultaat en kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Andrew Horton
Andrew Horton
2022-11-10
Dit bedrijf heeft asbest uit de kelder verwijderd en de plafond geslooot. Uitstekende dienstverlening, denkt met de klant mee, goede communicate, werk van hoog kwaliteit op tijd geleverd.
Theo van der Plas
Theo van der Plas
2022-11-08
Ons hebben ze totaal ontzorgt. Erg prettig bedrijf!
Weixiong Fan
Weixiong Fan
2022-10-07
🈶毒
Jasper Loots
Jasper Loots
2022-09-27
Zeer tevreden. Snelle en goede communicatie, eerlijke prijs. Alles volgens afspraak, keurig op tijd en zeer netjes en professioneel gewerkt.
Robin
Robin
2022-05-28
ontzettend snelle service en duidelijke uitleg. Vooraf vastgestelde kosten aan de hand van het asbest rapport en snel een afspraak kunnen maken. Top werk geleverd!
Alina Dreve
Alina Dreve
2022-05-03
We had asbest in our home and was removed successfully and quickly. We highly recommend the service, everything went really well and the friendly staff provided all the information we needed for the project. Communication was great and we received all the information by email and phone. Thank you!
Scroll naar boven