Asbest verwijderen Leimuiden

Heeft u in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen aangetroffen? Zoek dan een specialist die de asbest kan verwijderen. Het is namelijk gevaarlijk om het zelf af te breken en in veel gevallen is dit ook verboden. De belangrijkste reden voor dit verbod door de overheid is dat het vrijkomen van asbestvezels ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt als u deze inademt. Wilt u asbest laten verwijderen in Leimuiden en omstreken? Maak dan direct een afspraak!

 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is een asbestsaneringsbedrijf dat actief in is Leimuiden en omgeving. Wij hanteren zeer korte wachttijden, zodat uw woning of bedrijfspand snel en veilig asbestvrij is. Wij werken uiteraard volgens de laatste regelgeving en richtlijnen. Onze asbestspecialisten hebben jaren ervaring en zijn volledig gecertificeerd. 

Twijfelt u of er in uw woning of bedrijfspand asbest zit? Lees hier hoe u asbest kunt herkennen.

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Wat is de asbest regelgeving in gemeente Leimuiden?

Asbest is sinds 1994 verboden. Voor die tijd werd het zeer veel toegepast in de bouw. De overheid heeft een zeer streng asbestverwijderingsbeleid. Iedereen in Nederland, waaronder gemeente Leimuiden dienen zich te houden aan deze asbest regelgeving. Ook voor het afvoeren van asbesthoudende materialen zijn spelregels. Voor Leimuiden kunt u op de site van Gemeente Kaag en Braassem meer lezen over het verwijderen en afvoeren van asbest.

Mag u asbest zelf verwijderen?

In sommige gevallen mag u als particulier zelf asbest verwijderen. Daar zijn wel stricte regels voor. Op de website van Milieu Centraal kunt u lezen wanneer u dit zelf mag doen. Zorg dat u van te voren goed op de hoogte bent om fikse boetes te voorkomen. Wilt u liever het zekere voor het onzekere nemen? Dan is het ten zeerste aan te raden om een professional als JongDijk in te schakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Wilt u weten wat de prijzen van asbest verwijderen Leimuiden is? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van de medewerkers van JongDijk. U kunt gemakkelijk en snel het duidelijke offerteformulier op onze website invullen op uw computer, laptop of mobiele telefoon. Weet u bepaalde vragen van het online formulier niet te beantwoorden? Dat is geen enkel probleem. We kunnen ons voorstellen dat u een expert nodig heeft om de precieze situatie in kaart te brengen. Als wij nog vragen hebben na ontvangst van uw aanvraag, bellen of mailen wij u binnen enkele uren om uw situatie verder door te spreken. Zo komen we tot een passende, scherpe offerte.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak inplannen om asbest te laten verwijderen in Leimuiden? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Onder meer particulieren, agrarische sector, gemeenten, industrie, woningbouwverenigingen, bouw- en sloopbedrijven en vastgoedorganisaties maken gebruik van onze dienstverlening. 

Scroll naar boven