Asbest verwijderen Maarssen

Heeft u kennisgenomen van asbest? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw specialist voor het verwijderen van asbest. JongDijk voorziet u van een grondige en effectieve asbestsanering.  Wanneer u ons inschakelt om asbest te verwijderen zult u verzekerd zijn van een doeltreffende aanpak. Maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé specialist in het verwijderen van asbest in regio Maarssen en omstreken. Wij voeren zowel binnen- als buitensaneringen uit. Onze professionals beschikken over jarenlange ervaring, zijn zeer vakkundig en bovendien zijn we ook nog eens een gecertificeerd bedrijf.  Reden genoeg dus om voor ons te kiezen! 

Wist u dat asbest met het blote oog niet waarneembaar is? Hierdoor is het lastig om deze gevaarlijke stof te constateren. U leest hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Asbest, een gevaarlijk materiaal

Asbest is een stof die op verschillende plekken kan worden aangetroffen. Een asbestinventarisatiebureau kan voor u nagaan of er daadwerkelijk asbest in en om uw huis of bedrijfspand aanwezig is. Wij zullen hen dan voor u inschakelen alvorens wij asbest komen verwijderen. Asbest kent twee soorten, namelijk Serpentijn en Ambifool. Deze twee verschillen van elkaar in afbreekbaarheid. Wanneer u Ambifool asbest voor langere tijd heeft ingeademd kan deze al ver doorgedrongen zijn in uw longen. Het is dan verstandig om uw huisarts te raadplegen. Wanneer u het Serpentijn heeft ingeademd zijn de risico’s vaak lager. Dat komt doordat deze vorm van asbest veel flexibeler en vanbinnen hol is. De Ambifool soort is naaldvormig en niet hol en flexibel. U kunt de informatie over het soort asbest bij u verkrijgen bij het asbestinventarisatiebureau.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Het moge duidelijk zijn dat asbest risico’s voor de gezondheid met zich mee kan brengen. Het is dan ook niet aan te raden dat u zelf aan de slag gaat met het verwijderen van asbest. Sterker nog,  in de meeste gevallen is dit zelfs ook verboden. Slechts in bepaalde gevallen mag u zelf asbest verwijderen, maar hier zijn strenge regels aan verbonden. Milieu Centraal biedt informatie over het zelf verwijderen van asbest. Daarnaast kunt u er een checklist vinden voor het herkennen van asbest en hebben ze een stappenplan met wat te doen als u asbest heeft geconstateerd. Zorg er te allen tijde voor dat u goed op de hoogte bent van de regels omtrent asbestverwijdering om een hoge boete te voorkomen. 

Wilt u er liever zeker van zijn dat alles goed verloopt, dan kunt u uiteraard JongDijk hiervoor inschakelen.

Kosten asbest verwijderen

Zonder specifieke informatie over uw situatie is het lastig om de kosten voor asbestverwijdering in te schatten. De prijs is namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de hoeveelheid, de asbestsoort en de plek waar het zich bevindt. Wilt u weten wat de prijs is voor het verwijderen van asbest in Maarssen? Vul ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe prijsopgave in uw mailbox! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven