Asbest verwijderen Mijdrecht

Heeft u asbest aangetroffen in uw woning of bedrijfspand en weet u zich geen raad? JongDijk biedt u de oplossing. Onze specialisten gaan dan direct aan de slag met het verwijderen van asbest op een zorgvuldige en doeltreffende wijze!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert in het verwijderen van asbest in regio Mijdrecht. Wij zijn specialist in zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren én bedrijven. We zijn ervaren, werken vakkundig en zijn gecertificeerd. 

Asbestvezels zijn met het blote oog niet te zien. Twijfelt u of er bij u asbest aanwezig is? Wij leggen u graag uit hoe u asbest kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Het belang van asbest verwijderen

Wanneer u zeker weet dat er zich asbest bevindt in uw woning, garage of schuur, is het belangrijk om hier direct werk van te maken. Asbest is namelijk erg slecht voor de gezondheid en kan schadelijk zijn voor de longen wanneer het langdurig ingeademd wordt. Asbest kan aangetroffen worden op veel plekken, zoals in de schoorsteen, riolering, het plafond, de dakgoot of bijvoorbeeld de dakkapel. Asbest in Mijdrecht kan zowel binnenshuis als buitenshuis aangetroffen worden, dit is belangrijk om te weten. Laat asbest in Mijdrecht altijd zo snel mogelijk vakkundig door ons verwijderen.

Kan men asbest verwijderen verplichten?

Als er asbest is aangetroffen kunt u dit het beste zo snel mogelijk laten verwijderen om uw eigen gezondheid te waarborgen. Het asbest verwijderen in Mijdrecht is geen verplichting. Wel is het sterk aan te raden om bij aankoop van een oudere woning deze eerst te laten inspecteren op asbest. We spreken dan over woningen gebouwd tussen de jaren ‘40 en ‘90.

Kosten asbest verwijderen

Het is moeilijk om zonder uw precieze situatie de kosten voor het verwijderen van asbest in te schatten. Elk project is immers uniek. De kosten zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid, de asbestsoort en waar het zich bevindt. Wilt u meer informatie over de prijzen van asbest verwijderen in Mijdrecht? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een exacte en scherpe prijsopgave per mail!

JongDijk biedt doeltreffend een oplossing!

Als gecertificeerd en specialistisch bedrijf in asbestsanering ziet JongDijk het als haar taak om asbest in Mijdrecht veilig bij u te verwijderen. Onze medewerkers werken zeer secuur en doelgericht. We hebben al jarenlang ervaring in het verwijderen van asbest op diverse lastige plekken. Neem voor meer informatie over asbestinventarisering en asbest verwijderen in Mijdrecht contact op met één van onze experts!