Asbest verwijderen Mijdrecht

Heeft u in en/of rondom uw woning of bedrijfspand asbest aangetroffen en weet u zich geen raad? Het team van JongDijk biedt u de oplossing. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het vakkundig en bovenal veilig verwijderen van asbest in Mijdrecht en omgeving.

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is dé specialist in het verwijderen van asbest in regio Mijdrecht en omstreken. Wij hebben jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven.

Wij zijn een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf en weten precies hoe we uw kleine dan wel grote project moeten oppakken. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Het belang van asbest verwijderen

Heeft u asbest gesignaleerd in uw woning, schuur, garage of bedrijfspand, dan raden wij u aan om dit zo snel mogelijk te laten verwijderen door professionals. Losgeraakte asbestvezels kunnen bij inademen namelijk zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Asbest kan zich op veel diverse plekken bevinden, zoals in de schoorsteen, riolering, het plafond, de dakgoot of dakkapel. Het kan dus zowel binnen- als buitenshuis aangetroffen worden. 

Kan men asbest verwijderen verplichten?

Is er sprake van asbest, dan bent u niet direct verplicht om dit te laten verwijderen. Worden de asbesthoudende materialen niet bewerkt, dan is er in feite niets aan de hand. Het wordt pas kritisch wanneer u vanwege bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwing het asbesthoudend materiaal moet afbreken. In dat geval kunnen er asbestvezels losraken en dat maakt het gevaarlijk.

Om uw eigen veiligheid en die van uw omgeving te waarborgen, raden we eigenlijk altijd aan om het asbest te laten verwijderen. Overweegt u de aankoop van een oudere woning, dan is ons advies om hier eerst een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u genoodzaakt bent om te verbouwen of renoveren. 

Kosten asbest verwijderen

De kosten voor het verwijderen van asbest is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid asbest, de locatie waar het zich bevindt en de asbestsoort. Het is daarom lastig om zonder specifieke gegevens over uw situatie de precieze prijs vast te stellen. Wilt u meer informatie over de kosten voor het verwijderen van asbest in Mijdrecht? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe prijsopgave in uw mailbox. 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven