Asbest verwijderen Montfoort

Heeft u asbest aangetroffen in/rondom uw woning of kantoorpand? Wacht dan niet te lang en schakel een specialist in die deze gevaarlijk stof voor u kan verwijderen. Het zelf afbreken van asbest brengt namelijk niet alleen risico’s met zich mee, maar is in de meeste gevallen ook nog eens verboden. Wilt u asbest laten verwijderen in Montfoort en omstreken? Maak dan direct een afspraak en we komen snel bij u langs om snel en vooral veilig het asbest voor u te verwijderen!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé onbetwiste specialist in het saneren van asbest. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Wij voeren op een professionele wijze binnen- en buitensaneringen uit. Inmiddels beschikken we over jarenlange ervaring, is ons team maar dan vakkundig én zijn we ook nog eens een gecertificeerd bedrijf. Zo wordt voor ons kiezen alleen maar makkelijker!

Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest? Dan is erg logisch, aangezien deze gevaarlijke stof niet met het blote oog is waar te nemen. U leest hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

U bent er ongetwijfeld van op de hoogte dat asbest een gevaar kan vormen voor uw gezondheid. Vanwege de gezondheidsrisico’s raden wij daarom ook altijd aan om het asbest zo snel mogelijk te laten saneren. Het team van JongDijk staat hierbij voor u klaar. Onze wachttijden zijn kort en dus wordt u snel geholpen. Kiest u voor onze dienstverlening, dan bent u verzekerd van en snelle en vooral veilige asbestverwijdering. 

Naast dat asbest risico’s met zich meebrengt, bestaat er ook een wetgeving voor het verplicht verwijderen ervan. Waar het jaartal hiervan eerst was vastgesteld op 2024, is dat na diverse gesprekken in de Eerste Kamer verschoven naar 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het Asbestverwijderingsbesluit? Houd voor het laatste nieuws rondom asbest vooral onze website in de gaten.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Er zijn situaties waarin u zelf asbest mag verwijderen. U moet echter wel weten dat u hierbij strenge regels moet naleven. De website van Milieu Centraal geeft hier meer duidelijkheid over. Daarnaast beschikt de website over een handige checklist voor het herkennen van asbest en een stappenplan met wat u moet doen als u asbest heeft waargenomen. Leest u de informatie niet goed door, dan heeft u kan op een fikse boete. 

Neemt u liever het zekere voor het onzekere? In dat geval staan de professionele medewerkers van JongDijk uiteraard voor u klaar. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder verdere informatie over uw specifieke geval kunnen we geen inschatting maken van de kosten. De prijs van asbest verwijderen hangt onder meer af van de hoeveelheid, op welke plek het zich bevindt en om wat voor soort het gaat. Wilt u weten wat de kosten voor uw situatie zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een volledige en scherpe prijsopgave per mail! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven