Asbest verwijderen Naarden

Is er asbest geconstateerd in uw woning, schuur of kantoorpand? JongDijk kan het asbest op een professionele wijze voor u verwijderen. Ons team gaat zeer deskundig en efficiënt te werk. Er zijn veel verschillende manieren mogelijk waarop asbest kan zijn verwerkt in uw pand. Twijfelt u of er sprake is van asbest, dan komen wij graag langs voor een inspectie. Maak vandaag nog een afspraak. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in onder meer Naarden. Ook in de regio’s Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam zijn wij regelmatig werkzaam. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor binnen- en buitensaneringen. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf. Zo weet u zeker dat de asbestsanering vakkundig en bovenal veilig wordt uitgevoerd. 

Weet u niet zeker of er sprake is van asbest? Lees hier waaraan u asbest kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Wat te doen bij asbest?

Zodra u asbest heeft aangetroffen, is het niet verplicht om dit direct te verwijderen. Het wordt wel verplicht wanneer u de asbesthoudende materialen moet bewerken, bijvoorbeeld bij een verbouwing. Hoewel asbestverwijdering niet verplicht is, raden wij altijd aan om de stof te verwijderen. Het inademen van asbestvezels kan namelijk zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid. Hiervoor kunt u het team van JongDijk inschakelen. 

Wij werken op een deskundige wijze. Bovendien zijn onze medewerkers voorzien van de benodigde certificaten. Veiligheid staat bij asbestverwijdering hoog in het vaandel. Wij zijn dan daarom op de hoogte van alle veiligheidsrichtlijnen en handelen hier ook naar. Ons team zal er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat u niet wordt blootgesteld aan de gevaarlijke stof. 

Inspectie aan huis

Bent u er niet zeker van of u te maken heeft met asbest? Onze specialisten komen graag bij u langs op locatie voor een inspectie. Is er sprake van asbest, dan dient er een asbestinventarisatierapport te worden opgesteld door een onafhankelijk asbestinventarisatiebureau. 

Op basis van dit rapport maken wij een complete offerte op. Het verwijderen van asbest moet altijd voldoen aan de landelijke asbest regelgeving. JongDijk is hiervoor de aangewezen partij. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder specifieke gegevens over uw situatie is het moeilijk om een inschatting te maken van de kosten. Elke vraag is immers uniek. De prijs is onder meer afhankelijk van de asbestsoort, de hoeveelheid en de locatie waar het zich bevindt. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw project? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave per mail. 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor het verwijderen van asbest in Naarden? Het team van JongDijk helpt u graag! Neem contact op met één van onze professionals. Onze dienstverlening wordt onder meer aangeboden aan particulieren, de overheid, agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties,  bouw- en sloopbedrijven. 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven