Asbest verwijderen Nieuw-Vennep

Heeft u kennisgenomen van asbest in Nieuw-Vennep en wilt u dit laten verwijderen door een specialist? Bij JongDijk zorgen wij op een vakkundige wijze dat deze asbest gesaneerd wordt. Wij bieden u een ruime kennis en jarenlange ervaring op het gebied van asbestsanering. Neem geen risico’s en voorkom het aanraken of inademen van gevaarlijke stoffen. Asbest kan gevaarlijke schade brengen aan het menselijk lichaam en daarom zijn wij er als experts voor het verwijderen hiervan.

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert in het verwijderen van asbest in Nieuw-Vennep en omstreken. We hebben ons gespecialiseerd in binnen- en buitensanering. Of je nu particulier bent of als bedrijf asbest hebt geconstateerd, bij ons kun je in alle gevallen terecht. Onze jarenlange ervaring, professionele team én het feit dat we zijn gecertificeerd maken het nog makkelijker om voor ons te kiezen!  

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Wat is asbest precies voor materiaal?

Wanneer u een vezelachtige stof tegenkomt binnen of buiten uw woning of bedrijfspand, kan dit heel goed asbest zijn. Het is verstandig om allereerst een asbestinventarisatie te laten uitvoeren en aan de hand daarvan het asbest te  laten verwijderen door een asbestsaneringsbedrijf. JongDijk staat voor u klaar!

Asbest bestaat uit twee categorieën: Serpentijn Asbest en Ambifool Asbest. De eerste variant komt het meest voor. Serpentijn is hol, gekruld bestaand uit dunne lagen en is flexibel. De tweede is het meest hardnekkig. Ambifool is namelijk naaldvormig, niet hol en weinig flexibel, deze eigenschappen zorgen ervoor dat het niet afbreekbaar is.

Asbest is vroeger veelvuldig gebruikt bij het aanleggen van woningen. Voorheen zijn met name bouwvakkers en bewoners vaak blootgesteld aan asbest. De onomkeerbare gevolgen hiervan hebben een grote schadelijke impact gehad. Sinds 1994 is het gebruiken van asbest verboden. Om deze reden is tegenwoordig het verwijderen van asbest een veelgevraagd item.


Asbestinspectie laten doen

Voor het uitvoeren van een asbestinspectie schakelen wij middels korte lijnen met een asbestinventarisatiebureau. Zij inventariseren of er asbest aanwezig is en stellen vervolgens een rapport op. Aan de hand van dit rapport maakt JongDijk een plan om asbest zorgvuldig en efficiënt te verwijderen. Als asbestsaneringsbedrijf mogen wij enkel asbest verwijderen. Het inventariseren en realiseren van een rapport wordt gedaan door een asbestinventarisatiebureau.


JongDijk staat voor veiligheid

Wanneer u asbest wilt laten verwijderen in Nieuw-Vennep is het cruciaal dat hier met een zorgvuldige blik naar gekeken wordt. Wij werken met een team van goed geschoolde betrokken professionals. Zij zijn allen in het bezit van de juiste certificaten op het gebied van asbestsanering en kennen alle veiligheidsrichtlijnen goed. Zowaar er nieuwe technieken op de markt komen in asbestsanering zullen onze medewerkers ook daarin opgeleid worden. Veiligheid staat altijd voorop tijdens het verwijderen van asbest. JongDijk saneert asbest voor zowel bedrijven als particulieren.


Kosten asbest verwijderen

Gezien elke situatie uniek is, is het moeilijk om zonder verdere informatie een schattig te maken van de kosten. De hoeveelheid asbest, de asbestsoort en de plek waar het zich bevindt hebben allemaal invloed op de prijs. Wilt u de kosten van uw project weten? Vul dan ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave per mail!

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 50 MB.

Uitstekend
Gebaseerd op 41 recensies
Myrthe N.
Myrthe N.
2022-12-23
Erg tevreden, niemand vind het leuk om ze nodig te hebben, maar alles super geregeld, geen omkijken na, snel, efficiënt en ze komen alle afspraken na
Soraya
Soraya
2022-11-26
Zeer tevreden over onze keukendemontage en sloopwerkzaamheden in onze woning. Deze zijn vakkundig en secuur uitgevoerd. Inbouwapparatuur is netjes en zonder schade verwijderd. De heren waren erg vriendelijk en hebben na de klus zelfs nog eventjes geholpen met wat zware puinzakken weggooien. Toppers 🙂 De communicatie was van begin tot eind snel en transparant, en we kunnen dit fijne bedrijf absoluut aanraden!
Bas van Dijkhuizen
Bas van Dijkhuizen
2022-11-22
JongDijk heeft bij mij twee asbestplaten uit het kozijn verwijderd. Goede communicatie en dienstverlening. Ben zeer tevreden over het resultaat en kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Andrew Horton
Andrew Horton
2022-11-10
Dit bedrijf heeft asbest uit de kelder verwijderd en de plafond geslooot. Uitstekende dienstverlening, denkt met de klant mee, goede communicate, werk van hoog kwaliteit op tijd geleverd.
Theo van der Plas
Theo van der Plas
2022-11-08
Ons hebben ze totaal ontzorgt. Erg prettig bedrijf!
Weixiong Fan
Weixiong Fan
2022-10-07
🈶毒
Jasper Loots
Jasper Loots
2022-09-27
Zeer tevreden. Snelle en goede communicatie, eerlijke prijs. Alles volgens afspraak, keurig op tijd en zeer netjes en professioneel gewerkt.
Robin
Robin
2022-05-28
ontzettend snelle service en duidelijke uitleg. Vooraf vastgestelde kosten aan de hand van het asbest rapport en snel een afspraak kunnen maken. Top werk geleverd!
Alina Dreve
Alina Dreve
2022-05-03
We had asbest in our home and was removed successfully and quickly. We highly recommend the service, everything went really well and the friendly staff provided all the information we needed for the project. Communication was great and we received all the information by email and phone. Thank you!
Scroll naar boven