Asbest verwijderen in Nieuw-Vennep

Heeft u kennisgenomen van asbest in Nieuw-Vennep en wilt u dit laten verwijderen door een specialist? Bij JongDijk zorgen wij op een vakkundige wijze dat deze asbest gesaneerd wordt. Wij bieden u een ruime kennis en jarenlange ervaring op het gebied van asbestsanering. Neem geen risico’s en voorkom het aanraken of inademen van gevaarlijke stoffen. Asbest kan gevaarlijke schade brengen aan het menselijk lichaam en daarom zijn wij er als experts voor het verwijderen hiervan.

Wat is asbest precies voor materiaal?

Wanneer u in Nieuw-Vennep een vezelachtige stof tegenkomt binnen of buiten uw woning of bedrijfspand kan dit heel goed asbest zijn. Het is verstandig om allereerst een asbestinventarisatie te laten uitvoeren en aan de hand daarvan het asbest te  laten verwijderen door een asbestsaneringsbedrijf in Nieuw-Vennep. JongDijk staat voor u klaar!

Asbest bestaat uit twee categorieën: Serpentijn Asbest en Ambifool Asbest. De eerste variant komt het meest voor. Serpentijn is hol, gekruld bestaand uit dunne lagen en is flexibel. De tweede is het meest hardnekkig. Ambifool is namelijk naaldvormig, niet hol en weinig flexibel, deze eigenschappen zorgen ervoor dat het niet afbreekbaar is.

Asbest is vroeger veelvuldig gebruikt bij het aanleggen van woningen. Voorheen zijn met name bouwvakkers en bewoners vaak blootgesteld aan asbest. De onomkeerbare gevolgen hiervan hebben een grote schadelijke impact gehad. Sinds 1994 is het gebruiken van asbest verboden. Om deze reden is tegenwoordig het verwijderen van asbest een veelgevraagd item.

Asbestinspectie laten doen in Nieuw-Vennep

Voor het uitvoeren van een asbestinspectie in Nieuw-Vennep schakelen wij middels korte lijnen met een asbestinventarisatiebureau. Zij inventariseren of er asbest aanwezig is en stellen vervolgens een rapport op. Aan de hand van dit rapport maakt JongDijk een plan om asbest zorgvuldig en efficiënt te verwijderen. Als asbestsaneringsbedrijf mogen wij enkel asbest verwijderen. Het inventariseren en realiseren van een rapport wordt gedaan door een asbestinventarisatiebureau.

Wat als u asbest aantreft in Nieuw-Vennep?

Heeft u het vermoeden dat er in uw woning of bedrijfspand asbest bevindt? Twijfel hier niet te lang over en laat dit tijdig verwijderen. Zo voorkomt u risico’s. De vezels in asbest komen niet zomaar los, maar toch is het verstandig om asbest te laten verwijderen. Er kan zich te allen tijde een ongeluk voordoen waardoor er iets veranderd of verbouwd moet worden binnen of buiten uw huis. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage waarbij een asbestplaat vervangen moet worden. Door tijdig een asbestsaneringsbedrijf in te schakelen worden risico’s op ziekten, zoals ernstige longaandoeningen vermeden.

JongDijk staat voor veiligheid

Wanneer u asbest wilt laten verwijderen in Nieuw-Vennep is het cruciaal dat hier met een zorgvuldige blik naar gekeken wordt. Wij werken met een team van goed geschoolde betrokken professionals. Zij zijn allen in het bezit van de juiste certificaten op het gebied van asbestsanering en kennen alle veiligheidsrichtlijnen goed. Zowaar er nieuwe technieken op de markt komen in asbestsanering zullen onze medewerkers ook daarin opgeleid worden. Veiligheid staat altijd voorop tijdens het verwijderen van asbest. JongDijk saneert asbest voor zowel bedrijven als particulieren.

Meer informatie over asbest in Nieuw-Vennep?

Wenst u meer informatie over asbest verwijderen in Nieuw-Vennep of wilt u graag een offerte aanvragen? Bij JongDijk geven wij u graag advies. Onze professionals staan dagelijks klaar voor een vakkundige aanpak. Vraag nu een offerte aan door ons online formulier in te vullen. Deze komt vervolgens gedetailleerd naar u toe. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 0470 470 of stuur een mail naar info@jongdijk-asbest.nl.