Asbest verwijderen Nieuwkoop

Heeft u asbest in/rondom uw woning of bedrijfspand gesignaleerd? Dan is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt verwijderd. Breekt u de asbesthoudende materialen zelf af, dan kan dit fikse gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Bovendien is het in de meeste gevallen verboden om zelf asbest weg te halen. Neem geen risico’s en kies voor een gespecialiseerd bedrijf die u hiermee kan helpen. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Nieuwkoop? Maak dan meteen een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé specialist als het gaat om asbestsanering. We voeren zowel binnen- als buitensaneringen uit voor bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Redenen om voor ons te kiezen? Onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het feit dat we zijn gecertifieerd natuurlijk! 

Asbest is zonder het juiste materieel niet waarneembaar. Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest in uw woning of bedrijfspand? U leest hier hoe u asbest kunt herkennen.

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Heeft u ergens asbest aangetroffen, dan is het van belang dat dit zo snel mogelijk wordt verwijderd. Het is namelijk een gevaarlijke stof die veel risico’s voor de gezondheid met zich mee kan brengen. Het team van JongDijk staat altijd voor u klaar. Onze wachttijden zijn zeer kort en dus kunnen we u snel van dienst zijn. Kiest u voor de professionals van JongDijk, dan bent u er zeker van dat de asbestverwijdering veilig en vakkundig wordt uitgevoerd. 

De verwijdering van asbest is niet alleen nodig vanwege het gevaar dat erbij komt kijken. Er bestaat namelijk een wetgeving voor het verplicht verwijderen ervan. Het jaartal hiervan was eerder 2024, maar is na overleg in de Eerste Kamer uitgesteld naar 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het Asbestverwijderingsbesluit? Houd dan het laatste nieuws rondom website in de gaten op onze website.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Er zijn sommige situaties waarin u zelf asbest mag verwijderen. Houd er rekening mee dat hier strenge regels voor gelden. U kunt dus niet zomaar aan de slag. Op de website van Milieu Centraal staat meer informatie over het zelf verwijderen van asbest. Daarnaast kunt u er een checklist vinden voor het signaleren van asbest en een stappenplan met wat te doen wanneer u asbest heeft geconstateerd. Wilt u liever zeker weten dat de asbestverwijdering volgens de regels gebeurt? Schakel dan JongDijk in. Na afloop van de sanering laten we altijd een eindcontrole doen door een onafhankelijk laboratorium. De plek waar asbest is geconstateerd wordt dan ook pas vrijgegeven wanneer het volledig asbestvrij is. 

Kosten asbest verwijderen

Het is lastig om een prijsschatting te maken zonder informatie over uw specifieke geval. De kosten zijn namelijk van diverse zaken afhankelijk, zoals de plek waar het asbest zich bevindt, de hoeveelheid en de soort. Vul daarom vrijblijvend ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave in uw mailbox! 

Maak een afspraak

Wilt u dat wij snel langskomen om asbest in Nieuwkoop te verwijderen? Raadpleeg dan nu ons team van specialisten voor een vakkundige asbestsanering! Eerder hielpen wij al de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, bouw– en sloopbedrijven. Nu u nog.

Scroll naar boven