JongDijk. Uw partner in asbestprojecten.

JongDijk Asbestsanering is dé specialist als het gaat om het vakkundig en bovenal veilig verwijderen van asbest voor de overheid. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over asbest zelf? Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Wat uw vraag ook is, het team van JongDijk staat voor u klaar. Maak direct een afspraak!

Asbest in huis? Schakel JongDijk in.

Heeft u asbest in huis ontdekt? Of vraagt u zich af waar er asbest kan zitten in uw woning? Op deze pagina kunt u lezen wat u moet doen als u asbesthoudende materialen thuis aantreft.

Het is zeer belangrijk dat u de juiste maatregelen neemt en de regelgeving omtrent het verwijderen van asbest naleeft. 

Schakel JongDijk Asbestsanering B.V. in. Wij hebben korte wachttijden en zorgen dat u snel en veilig een asbestvrij huis heeft. 

Asbest verwijderen voor de overheid

Heeft u ergens asbest geconstateerd, dan kunnen we ons voorstellen dat u allerlei vragen heeft. Want hoe gevaarlijk is asbest nu echt? Mag u het eventueel zelf verwijderen en zo ja, wat zijn hiervan dan de risico’s?

Met al deze vragen zit u bij JongDijk goed. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in asbestsanering voor verschillende sectoren, waaronder de overheid. Wij vinden het belangrijk om u gedurende het hele saneringsproject te ondersteunen en ontzorgen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en wat de kosten hiervoor zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en u ontvang binnen 24 uur een volledige en scherpe prijsopgave per mail!

Waarom JongDijk?

Wat is asbest?

asbestos

Wist u dat asbest een natuurproduct is? Het is een verzamelnaam voor een aantal natuur gevormde mineralen, bestaande uit microscopisch kleine, naaldachtige vezels.

Is asbest gevaarlijk?

Asbest kan risico’s voor de gezondheid met zich meebrengen, zeker wanneer u het zelf (per ongeluk) verwijdert. Daarom hebben we voor u gevaren van asbest op een rijtje gezet.

Hoe herken ik asbest?

Asbest is met het blote oog niet waar te nemen. Hierdoor is het moeilijk te herkennen. Hier leest u waar u op moet letten.  Bij twijfel kunt u altijd bellen naar 085 0470 470.

Wilt u weten wat de kosten zijn om asbest te verwijderen voor de overheid? Vul vrijblijvend ons offerteformulier in.
Heeft u advies nodig? Bel gerust naar 085 0470 470 of neem contact op via info@jongdijk-asbest.nl.

Scroll naar boven