Asbest verwijderen Pijnacker

Zijn er in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen geconstateerd? In dat geval kunt u het beste snel op zoek naar een professional die dit voor u kan verwijderen. Breekt u asbest zelf af, dan kan dit risico’s voor uw gezondheid met zich meebrengen. Bovendien is het veelal verboden om zelf asbest weg te halen. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Pijnacker? Maak dan direct een afspraak met JongDijk!

Vakkundig asbest verwijderen

Wij zijn JongDijk Asbestsanering, dé specialist in het verwijderen van asbest in Pijnacker en omstreken. Ons team weet alles van zowel binnen- als buitensaneringen voor particulieren en bedrijven. Onze jarenlange ervaring, expertise en het feit dat we zijn gecertifieerd, maken het nóg makkelijker om voor ons te kiezen! 

Asbest is met het blote oog niet te zien. Hierdoor kan het moeilijk zijn om de stof te herkennen. Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest? Lees hier waar u op kunt letten. 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Wanneer asbest wordt verwijderd, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan voor uw gezondheid. We raden dan ook altijd aan om asbest zo snel mogelijk te laten verwijderen. Hierbij heeft u aan het team van JongDijk een goede. We hebben korte wachttijden en kunnen daardoor snel uw saneringsproject oppakken. Kiest u voor JongDijk, dan kunt u er zeker van zijn dat de verwijdering van asbest vakkundig en bovenal veilig wordt uitgevoerd. 

Asbest wordt niet alleen verwijderd vanwege de gevaren die het met zich mee kan brengen. Er bestaat namelijk ook een wetgeving voor verplichte asbestverwijdering, denk aan golfplaten. Eerder is dit jaartal vastgesteld op 2024, maar na verschillende gesprekken in de Eerste Kamer is dit uitgesteld naar 2028. Het laatste nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit kunt u volgen op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

In sommige gevallen mag u asbest zelf verwijderen. Het is hierbij belangrijk dat u zich van te voren goed inleest, aangezien er veel regels zijn waar u zich aan dient te houden. Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie over het zelf verwijderen van asbest. Ze hebben een checklist beschikbaar voor het herkennen van asbest en een stappenplan voor wat u moet doen als er asbest is geconstateerd. Neemt u liever het zekere voor het onzekerste dan kunt u het beste een specialist als JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Het is moeilijk om een prijsinschatting te maken zonder verdere informatie over uw specifieke situatie. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren, bijvoorbeeld de hoeveelheid, de locatie en de asbestsoort. Wilt u weten wat de prijzen zijn voor het verwijderen van asbest in Pijnacker? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen een dag een complete en scherpe prijsopgave per mail! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een asbestverwijdering bij u in Pijnacker? Neem contact met ons op, dan komen we graag bij langs. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.

Scroll naar boven