Asbest verwijderen Reeuwijk

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist die asbest in Reeuwijk komt verwijderen? Dan bent u bij JongDijk aan het juiste adres. Wij hebben jarenlang ervaring in asbestsanering en komen graag langs om uw woning of bedrijfspand volledig asbestvrij te maken. Alvorens wij langs kunnen komen voor asbest verwijderen in Reeuwijk dient uw pand eerst volledig geïnspecteerd te worden door een asbestinspectiebureau. Zij leveren een asbestinventarisatierapport op waarmee wij aan de slag kunnen gaan.

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is de onbetwiste specialist in het verwijderen van asbest in regio Reeuwijk en daarbuiten. Wij doen zowel binnen- als buitensaneringen voor bedrijven en particulieren. Ons team is niet alleen zeer deskundig en beschikt over jarenlange ervaring, maar we zijn ook nog eens een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf. Reden genoeg om voor ons te kiezen!

Wist u dat asbest met het blote oog niet waarneembaar is? Hierdoor is het lastig om deze gevaarlijke stof te signaleren. Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest? Lees dan hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbest is een gevaarlijke stof die schade aan de gezondheid kan aanrichten. Het is dan ook van essentieel belang dat het zo snel mogelijk verwijderd wordt uit uw woning of kantoorpand. Het team van JongDijk staat hierbij voor u klaar. Wij werken volgens de laatste richtlijnen en regelgeving. Wij zullen dan ook altijd voor u een veilige asbestsanering realiseren. Bovendien hebben we korte wachttijden en dus kunnen we u snel van dienst zijn. 

Asbest moet niet alleen verwijderd worden vanwege de gezondheidsrisico’s die het met zich meebrengt, maar ook omdat er een wetgeving voor het verplicht verwijderen ervan bestaat. Eerder was het jaartal hiervan vastgesteld op 2024, maar na diverse gesprekken in de Eerste Kamer is dit doorgeschoven naar 2028. Meer informatie over het Asbestverwijderingsbesluit vindt u op onze website.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Het moge duidelijk zijn dat asbest een gevaar kan vormen voor uw gezondheid. Ondanks dat het niet is aan te raden, zijn er bepaalde situaties waarin u zelf asbest mag verwijderen. U moet hierbij wel rekening houden met zeer strenge regels. Leeft u deze regels niet na, dan kunt u een fikse boete krijgen. Op de website van Milieu Centraal vindt u hier meer informatie over. Daarnaast hebben ze een handige checklist voor het herkennen van asbest en bieden ze en stappenplan voor wanneer u asbest heeft gesignaleerd. Wilt u liever zekerheid dat het verwijderen van asbest goed verloopt? Dan kunt u altijd de professionals van JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Het is vrijwel niet mogelijk om zonder informatie over uw specifieke geval een inschatting van de rijs te maken. De kosten van asbestsanering hangen namelijk van diverse factoren af, zoals de plek waar het zich bevindt, de asbestsoort en de hoeveelheid. Vul daarom vrijblijvend ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een volledige prijsopgave per mail! 

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om asbest te laten verwijderen in Reeuwijk? Neem dan contact op met één van onze experts en wij komen u zo snel mogelijk helpen!