Asbest verwijderen Roelofarendsveen

Heeft u in uw woning of bedrijfspand asbest aangetroffen? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten verwijderen. Asbest is een gevaarlijke stof die verschillende gezondheidsrisico’s met zich mee kan brengen. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Roelofarendsveen en omstreken? Maak dan direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert in het verwijderen van asbest in regio Roelofarendsveen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitensaneringen. Dit voeren we uit voor zowel particulieren als bedrijven. We hebben jarenlange ervaring en daarbij zijn wij een gecertificeerd bedrijf. Zo wordt het nog makkelijker om voor JongDijk te kiezen. 

Asbes bestaat uit hele kleine vezels en is nauwelijks zichtbaar. Weet u niet zeker of er asbest aanwezig is in uw woning of bedrijfspand? Wij leggen u graag uit hoe u asbest kunt herkennen

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbest kan enorm veel risico voor uw gezondheid met zich meebrengen. Wij raden daarom aan om asbest goed te laten saneren. Hiervoor kunt u JongDijk inschakelen. We hebben geen lange wachtrijen en we kunnen daardoor snel met uw project aan de slag. Als u kiest voor onze specialisten, weet u zeker dat het asbest veilig en snel verwijderd wordt.

Naast het feit dat asbest een gevaarlijke stof is, loopt er ook een wetgeving voor het verplicht verwijderen ervan, denk hierbij aan bijvoorbeeld golfplaten. Het jaartal hiervan was vastgesteld op 2024. Na  meerdere gesprekken in de Eerste Kamer, is dit uitgesteld tot 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het Asbestverwijderingsbesluit? Het laatste nieuws rondom asbest leest u op onze website.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Wilt u liever zelf aan de slag? Er zijn een aantal gevallen waarbij u zelf asbest mag verwijderen. Het is hierbij wel belangrijk om te weten dat hier regels voor gelden. U kunt niet zomaar te werk gaan. Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie over het zelf verwijderen van asbest. Ook is hier een checklist te vinden. Hierin kunt u stappen volgen voor het herkennen van asbest en voor als u asbest heeft  gesignaleerd. U kunt een flinke boete krijgen als de regels niet goed worden nageleefd. Lees daarom van te voren goed alle informatie door. Neemt u liever het zekere voor het onzekere, dan is het zeer aan te raden om een professional zoals JongDijk in te schakelen.

Kosten asbest verwijderen

Het is lastig om zonder verdere informatie over uw specifieke situatie de kosten voor het verwijderen van asbest in te schatten. Elk project is immers uniek. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid, de asbestsoort en waar het zich bevindt. Wilt u weten wat de prijzen van asbest verwijderen Amstelveen zijn? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een exacte en scherpe prijsopgave per mail!

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak inplannen om asbest te laten verwijderen in Roelofarendsveen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Wij werken voor onder meer particulieren, de overheid,  agrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties,  bouw- en sloopbedrijven.

Scroll naar boven