JongDijk. Uw partner in asbestprojecten.

Zijn er asbesthoudende materialen aangetroffen in/rondom uw sloopbedrijf? Of heeft u ergens anders asbest gesignaleerd? JongDijk Asbestsanering is gespecialiseerd in het vakkundig en bovenal veilig verwijderen van asbest voor onder meer sloopbedrijven. Wilt u meer informatie over asbest? Op onze website vindt u vast en zeker waar u naar op zoek bent. Liever meteen een afspraak maken? Neem contact op met ons team en vraag naar de mogelijkheden!

Asbest in huis? Schakel JongDijk in.

Heeft u asbest in huis ontdekt? Of vraagt u zich af waar er asbest kan zitten in uw woning? Op deze pagina kunt u lezen wat u moet doen als u asbesthoudende materialen thuis aantreft.

Het is zeer belangrijk dat u de juiste maatregelen neemt en de regelgeving omtrent het verwijderen van asbest naleeft. 

Schakel JongDijk Asbestsanering B.V. in. Wij hebben korte wachttijden en zorgen dat u snel en veilig een asbestvrij huis heeft. 

Asbest verwijderen voor uw sloopbedrijf

Is er asbest geconstateerd? Dan kan het zijn dat u veel vragen heeft. Want hoe gevaarlijk is asbest nu eigenlijk echt? Mag u het zelf verwijderen en welke risico’s brengt dat dan met zich mee?  

Voor al dit soort vragen kunt u terecht bij JongDijk. Ons team beschikt over alle kennis en kunde wat betreft asbestverwijdering voor diverse sectoren, waaronder sloopbedrijven. Kenmerkend aan onze dienstverlening is dat wij u ondersteunen én ontzorgen tijdens het gehele saneringsproject. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend ons online offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een volledige en scherpe prijsopgave per mail! 

Waarom JongDijk?

Wat is asbest?

asbestos

Asbest is opgebouwd uit naaldachtige vezels. Er zijn twee soorten te onderscheiden, met verschil in structuur, vorm en samenstelling.

Is asbest gevaarlijk?

Wanneer u zelf asbest afbreekt, kan dit gevaren voor uw gezondheid met zich meebrengen. Wij hebben de risico’s van asbest voor u op een rijtje gezet.

Hoe herken ik asbest?

Met het blote oog is asbest vrijwel niet waar te nemen en dus is het moeilijk te herkennen. Lees hier waar u op moet letten. Bij twijfel kunt u altijd bellen naar 085 0470 470.

Benieuwd naar wat JongDijk uw sloopbedrijf kan betekenen? Vul dan ons offerteformulier in.
Heeft u advies nodig? Bel gerust naar 085 0470 470 of neem contact op via info@jongdijk-asbest.nl.

Scroll naar boven