Asbest verwijderen Vlaardingen

Zijn er asbesthoudende materialen in/rondom uw woning of bedrijfspand gesignaleerd? Laat het verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Het zelf afbreken van asbest kan zeer ernstige gevolgen voor uw gezondheid hebben en in de meeste gevallen is dit zelfs verboden. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Vlaardingen? Maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk Asbestsanering is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in regio Vlaardingen en omstreken. Ons team beschikt over jarenlange ervaring in binnen- en buitensaneringen voor bedrijven en particulieren. Onze kennis, vakkundigheid en het feit dat we een gecertificeerd bedrijf zijn maken het nog makkelijker om voor JongDijk te kiezen! 

Asbestvezels zijn vrijwel niet te zien met het blote oog. Hierdoor kan het lastig zijn om te herkennen. Twijfelt u of u te maken heeft met asbest? Lees hier waar u op kunt letten.

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbestverwijdering kan veel gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, zeker wanneer de asbestvezels worden ingeademd. Daarom adviseren wij altijd om het asbest zo snel mogelijk te laten saneren. Hiervoor kunt u de medewerkers van JongDijk inschakelen. We hebben korte wachttijden en kunnen u dus snel van dienst zijn. Kiest u voor onze expertise, dan kunt u er op rekeningen dat de asbestsanering vakkundig, maar bovenal veilig wordt uitgevoerd. 

De gevaren die de stof met zich mee kan brengen is niet de enige reden waarom asbest verwijderd moet worden. Er bestaat namelijk een wetgeving voor het verplicht verwijderen, denk bijvoorbeeld aan golfplaten. Eerder stond het jaartal hiervan op 2024. Na gesprekken in de Eerste Kamer is dit uitgesteld naar 2028. Wilt alles weten over het Asbestverwijderingsbesluit? U vindt alle informatie op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

In specifieke situaties mag u het asbest zelf verwijderen. Het is belangrijk dat u zich van te voren goed inleest om een fikse boete te voorkomen. Aan asbestverwijdering zitten namelijk diverse regels verbonden. Op de website van Milieu Centraal vindt u hier meer informatie over. Denk aan een checklist om asbest te kunnen herkennen en een stappenplan voor het geval u asbest heeft geconstateerd. Wilt u zeker weten dat de asbestverwijdering goed verloopt? Dan kunt u het verre een specialist als JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Het lastig om de kosten voor uw situatie in te schatten zonder verdere informatie. De prijs hangt namelijk af van diverse factoren, zoals de asbestsoort, de hoeveelheid en de plaats waar het is aangetroffen. Wilt u weten wat de kosten voor uw project zijn? Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe prijsopgave per mail!

Maak een afspraak

Wilt u afspraak laten verwijderen en bent u woonachtig in of nabij Vlaardingen? Het team van JongDijk staat voor u klaar. Neem contact op met onze professionals en we komen graag bij u langs. Wij voeren asbestsaneringen uit voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven.

Scroll naar boven