Asbest verwijderen Vlaardingen

Zijn er asbesthoudende materialen in/rondom uw woning of bedrijfspand gesignaleerd? Laat het verwijderen door een gecertificeerd bedrijf. Het zelf afbreken van asbest kan zeer ernstige gevolgen voor uw gezondheid hebben en in de meeste gevallen is dit zelfs verboden. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Vlaardingen? Maak direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk Asbestsanering is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in regio Vlaardingen en omstreken. Ons team beschikt over jarenlange ervaring in binnen- en buitensaneringen voor bedrijven en particulieren. Onze kennis, vakkundigheid en het feit dat we een gecertificeerd bedrijf zijn maken het nog makkelijker om voor JongDijk te kiezen! 
Asbestvezels zijn vrijwel niet te zien met het blote oog. Hierdoor kan het lastig zijn om te herkennen. Twijfelt u of u te maken heeft met asbest? Lees hier waar u op kunt letten.

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbestverwijdering kan veel gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, zeker wanneer de asbestvezels worden ingeademd. Daarom adviseren wij altijd om het asbest zo snel mogelijk te laten saneren. Hiervoor kunt u de medewerkers van JongDijk inschakelen. We hebben korte wachttijden en kunnen u dus snel van dienst zijn. Kiest u voor onze expertise, dan kunt u er op rekeningen dat de asbestsanering vakkundig, maar bovenal veilig wordt uitgevoerd. 

De gevaren die de stof met zich mee kan brengen is niet de enige reden waarom asbest verwijderd moet worden. Er bestaat namelijk een wetgeving voor het verplicht verwijderen, denk bijvoorbeeld aan golfplaten. Eerder stond het jaartal hiervan op 2024. Na gesprekken in de Eerste Kamer is dit uitgesteld naar 2028. Wilt alles weten over het Asbestverwijderingsbesluit? U vindt alle informatie op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

In specifieke situaties mag u het asbest zelf verwijderen. Het is belangrijk dat u zich van te voren goed inleest om een fikse boete te voorkomen. Aan asbestverwijdering zitten namelijk diverse regels verbonden. Op de website van Milieu Centraal vindt u hier meer informatie over. Denk aan een checklist om asbest te kunnen herkennen en een stappenplan voor het geval u asbest heeft geconstateerd. Wilt u zeker weten dat de asbestverwijdering goed verloopt? Dan kunt u het verre een specialist als JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Het lastig om de kosten voor uw situatie in te schatten zonder verdere informatie. De prijs hangt namelijk af van diverse factoren, zoals de asbestsoort, de hoeveelheid en de plaats waar het is aangetroffen. Wilt u weten wat de kosten voor uw project zijn? Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe prijsopgave per mail!

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven