Asbest verwijderen Voorburg

Voorburg van bovenaf

Heeft u asbest in Voorburg aangetroffen bij uw woning of bedrijfspand? Schakel dan zo snel mogelijk een asbestsaneringsbedrijf in. In aanraking komen met asbestvezels kan zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid. Daarom kan het ook erg gevaarlijk zijn om zelf asbest in Voorburg af te breken. Wij staan voor u klaar om hierbij van dienst te zijn.

Benieuwd welke gevaren er precies zijn omtrent het verwijderen van asbest? Bekijk hier wat wij erover geschreven hebben.  

Het waarnemen van asbest met het blote oog is zeer lastig. Benieuwd hoe u asbest kan herkennen? Lees het hier!

JongDijk asbestsanering in Voorburg

JongDijk komt asbest in Voorburg saneren volgens de laatste regelgeving en richtlijnen. Al onze asbestspecialisten zijn gecertificeerd en hebben kennis van zaken. Door jaren ervaring kunnen wij op een veilige manier asbest in Voorburg verwijderen. Wanneer u contact met ons opneemt voor vragen of een offerte, zullen wij u zo spoedig mogelijk helpen.

De voordelen van JongDijk asbestsanering;

  • Asbestsanering in Voorburg conform het Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Goed opgeleide medewerkers die vakkundig en klantgericht te werk gaan
  • Jarenlange ervaring in asbestsanering voor bedrijven en particulieren
  • Wij hanteren eerlijke, scherpe tarieven
  • Al lang expert in Voorburg en omgeving

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van asbest in Voorburg?

Om de kosten voor asbestsanering in Voorburg nauwkeurig te kunnen bepalen komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken. Alleen op deze manier kunnen we een exacte inschatting maken. Om het kostenplaatje te kunnen bepalen kijken we naar de volgende aspecten; de hoeveelheid asbest, de asbestsoort en op welke plaats het zich bevindt. Asbest in Voorburg kan op veel plekken voorkomen, waaronder uw daken, gevels, afvoer, bloembakken of in plafonds. Ieder project is uniek en pakken wij met beide handen aan.

Meer informatie? Lees hier alles over de verschillende soorten asbest.

Welke regelgeving geldt er voor asbest in gemeente Voorburg?

Sinds 1994 mag asbest niet meer gebruikt worden in de bouw. Asbest is een zeer gevaarlijke vezel die erg schadelijk kan zijn voor onze gezondheid. De overheid hanteert hiervoor een asbestverwijderingsbeleid. Zowel voor het gebruiken als het afvoeren van asbest gelden er strenge reglementen. Lees er alles over op de website van de gemeente Voorburg.

In enkele gevallen mag u ook zelf asbest in Voorburg verwijderen. Daar zijn echter wel strenge regels voor. U kunt op de website van Rijkswaterstaat exact lezen in welke gevallen u dit wel zelf mag doen. Zo bent u goed op de hoogte van de reglementen omtrent asbestsanering in Voorburg en voorkomt u torenhoge boetes.

Vraag nu een offerte aan voor asbestsanering in Voorburg

Wilt u precies weten wat de prijzen zijn om asbest in Voorburg te verwijderen? Dan kunt u eenvoudig een offerte bij ons opvragen. Hiervoor vult u ons offerteformulier in met de door u opgevallen asbestkenmerken. Heeft u naar aanleiding van dit formulier nog vragen of wilt u liever een specialist spreken? Vul dit dan in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Het wapen van Voorburg