Asbest verwijderen Voorburg

Heeft u asbest in Voorburg aangetroffen bij uw woning of bedrijfspand? Schakel dan zo snel mogelijk een asbestsaneringsbedrijf in. In aanraking komen met asbestvezels kan zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid. Daarom kan het ook erg gevaarlijk zijn om zelf asbest af te breken. Wij staan voor u klaar om hierbij van dienst te zijn. Maak dan direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk Asbestsanering is dé specialist in het verwijderen van asbest in Voorburg en omstreken. Dit doen we volgens de laatste regelgeving en richtlijnen. Onze asbestspecialisten zijn gecertificeerd en hebben kennis van zowel binnen- als buitensaneringen. 

Asbestvezels zijn met het blote oog vrijwel niet waarneembaar. Weet u niet zeker of u te maken heeft met asbest? Lees hier waar u asbest aan kunt herkennen. 

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Het afbreken van asbest kan risico’s voor de gezondheid met zich meebrengen. Omwille van deze risico’s is het daarom belangrijk dat u na constatering, het asbest zo snel mogelijk laat verwijderen. Hierbij kunt u rekenen op de hulp van JongDijk. We hebben korte wachttijden en kunnen u dus snel helpen met uw saneringsproject. Kiest u voor onze specialisten, dan kunt u er zeker van zijn dat de asbestverwijdering op een vakkundige en bovenal veilige manier wordt uitgevoerd. 

Asbest dient niet alleen te worden verwijderd omdat het schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Er bestaat namelijk ook een wetgeving voor het verplicht verwijderen van asbest. Het jaartal hiervan stond vastgesteld op 2024, maar is na diverse gesprekken in de Eerste Kamer uitgesteld naar 2028. Op onze website leest u het laatste nieuw rondom het Asbestverwijderingsbesluit. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Hoewel we het afraden, mag u in bepaalde gevallen zelf asbest verwijderen. U dient hierbij rekening te houden met de regels die gelden voor asbestverwijdering. De website van Milieu Centraal biedt meer informatie over het zelf verwijderen van asbest. Zo hebben ze een checklist voor het herkennen van asbest en een stappenplan met daarin wat u moet doen wanneer u asbest heeft aangetroffen. 

Wilt u liever zeker weten dat de asbestverwijdering goed wordt uitgevoerd? Schakel dan een professional als JongDijk in.

Kosten asbest verwijderen

Zonder informatie over uw specifieke situatie kunnen wij geen prijsinschatting maken. De kosten van asbestsanering zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de hoeveelheid, de locatie en de asbestsoort waar het om gaat. Wilt u weten wat de prijzen van asbest verwijderen Voorburg zijn? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een exacte en scherpe prijsopgave per mail!

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven