Asbest verwijderen Voorschoten

Zijn er in uw woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen gesignaleerd? Zoek dan een gecertificeerd bedrijf die dit voor u kan verwijderen. Breek u de asbest zelf af, dan kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Bovendien is het zelf verwijderen van asbest in de meeste gevallen verboden. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Voorschoten? Maak dan direct een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk Asbestsanering is dé expert in het verwijderen van asbest. Dit doen we onder meer in Voorschoten en omstreken. Hiervoor volgen we de laatste regelgeving en richtlijnen. Onze asbestspecialisten zijn gecertificeerd en weten alles van zowel binnen- als buitensaneringen. We vinden het belangrijk om u gedurende het hele saneringsproject te ondersteunen én ontzorgen. 

Asbest is met het blote oog zeer moeilijk waar te nemen. Daardoor is het lastig om te herkennen. Twijfelt u of u te maken heeft met asbest? Lees hier waaraan u asbest kunt herkennen.  

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Het is u waarschijnlijk al bekend, maar asbest kan serieuze gevolgen hebben voor de gezondheid. Dit komt door de vezels die vrijkomen bij het afbreken. We raden daarom altijd aan om asbest na constatering zo snel mogelijk te laten verwijderen. Het team van JongDijk kan u hierbij helpen. We hebben korte wachttijden en kunnen u dus snel met uw saneringsproject aan de slag. Laat u de asbestverwijdering door ons doen, dan bent u ervan verzekerd dat dit op een vakkundig en boven veilige wijze wordt uitgevoerd. 

De gezondheidsrisico’s die asbest met zich mee kan brengen is niet het enige reden waarom het moet worden verwijderd. Er bestaat namelijk een wetgeving voor het verplicht verwijderen hiervan. Dit jaartal stond vastgesteld op 2024, maar is na meerdere gesprekken in de eerste kamer uitgesteld tot 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit? U leest het op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Hoewel we het sterk afraden, zou u in sommige gevallen zelf asbest mogen verwijderen. U kunt hier echter niet zomaar mee aan de slag. Bij het verwijderen van asbest moet u aan diverse regels voldoen. Doet u dit niet, dan kunt u een fikse boete krijgen. Milieu Centraal biedt meer informatie over het zelf verwijderen van asbest. U vindt er een checklist voor het herkennen van asbest en een stappenplan met wat u moet doen als u asbest heeft aangetroffen. Wilt u zeker weten dat de verwijdering goed wordt uitgevoerd, dan kunt u een specialist als JongDijk inschakelen. 

Kosten asbest verwijderen

Zonder informatie over uw specifieke situatie is het lastig om een prijsinschatting te maken voor uw saneringsproject. De prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals de locatie, de hoeveelheid en de asbestsoort. Wilt u graag de kosten voor uw situatie weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een exacte en scherpe prijsopgave. 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven