JongDijk. Uw partner in asbestprojecten.

JongDijk Asbestsanering is dé specialist op het gebied van vakkundig en veilig asbest verwijderen voor de Vereniging van Eigenaren (VvE). Heeft u asbest gesignaleerd of bestaan er vermoedens over de aanwezigheid van asbest? Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Wilt u het asbest laten verwijderen door een professional? Schakel dan JongDijk in en maak direct een afspraak!  

Asbest in huis? Schakel JongDijk in.

Heeft u asbest in huis ontdekt? Of vraagt u zich af waar er asbest kan zitten in uw woning? Op deze pagina kunt u lezen wat u moet doen als u asbesthoudende materialen thuis aantreft.

Het is zeer belangrijk dat u de juiste maatregelen neemt en de regelgeving omtrent het verwijderen van asbest naleeft. 

Schakel JongDijk Asbestsanering B.V. in. Wij hebben korte wachttijden en zorgen dat u snel en veilig een asbestvrij huis heeft. 

Asbest verwijderen voor de VvE

Is er asbest bij u geconstateerd? Het is zeer begrijpelijk dat u dan allerlei vragen heeft. Want hoe gevaarlijk is asbest eigenlijk precies? Mag u het eventueel zelf verwijderen en zo ja, wat voor risico’s brengt dat met zich mee?

Met al dit soort vragen kunt u bij JongDijk terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met asbestverwijdering voor verschillende sectoren, waaronder de VvE. Kiest u voor ons, dan ben u verzekerd van een professionele aanpak. We ondersteunen én ontzorgen u tijdens het gehele saneringsproject. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul ons offerteformulier in en u ontvangt binnen een dag een volledige en scherpe prijsopgave in uw mailbox! 

Waarom JongDijk?

Wat is asbest?

asbestos

Asbest is een natuurproduct dat kan worden onderverdeeld in twee groepen. Het onderscheid hiertussen is de samenstelling, structuur en vorm. 

Is asbest gevaarlijk?

Wist u dat asbest gevaren voor de gezondheid met zich mee kan brengen wanneer u dit zelf afbreekt? Daarom hebben we de risico’s voor u op een rijtje gezet.

Hoe herken ik asbest?

Asbestvezels zijn met het blote oog niet waar te nemen. De aanwezigheid ervan is daardoor moeilijk vast te stellen. Lees hier waar u op kunt letten. Bij twijfel kunt u altijd bellen naar  085 0470 470.

Bent u benieuwd wat de prijs is voor het verwijderen van asbest voor de VvE? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u advies nodig? Bel gerust naar 085 0470 470 of neem contact op via info@jongdijk-asbest.nl.

Scroll naar boven