Asbest verwijderen Wassenaar

Heeft u asbest in Wassenaar aangetroffen en wilt u hier zo snel mogelijk van af? Aarzel dan niet en neem contact op met JongDijk. Ons asbestsaneringsbedrijf voorziet u van volledige asbestsanering op iedere gewenste plek in en om uw woning of bedrijfspand. 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé expert in het verwijderen van asbest in regio Wassenaar. Wij weten alles over binnen- en buitensaneringen en doen dit voor particulieren en bedrijven. U kiest natuurlijk voor JongDijk vanwege onze jarenlange ervaring, vakkundigheid én het feit dat we gecertificeerd zijn!

Asbest is met het blote oog niet waarneembaar. Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest in uw woning of bedrijfspand? Lees hier hoe u asbest kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Asbest inventarisatie

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbest is een stof wat bestaat uit kleine stofdeeltjes. Door dit op verkeerde wijze te verwijderen kunt u deze stofdeeltjes inademen. Dit kan schadelijke gevolgen hebben voor uw gezondheid. Hierdoor is het essentieel dat asbest op professionele wijze wordt verwijderd. Onze specialisten weten precies hoe zij elk project moeten aanpakken en kunnen hierdoor op snelle en veilige wijze het asbest verwijderen.

Het is goed mogelijk dat u asbest aantreft wanneer uw woning voor 1994 is gebouwd. JongDijk ziet met haar jarenlange ervaring op veel diverse plekken asbest terug. Het is een hardnekkige stof die voorkomt op plekken zoals daken, dakgoten, plafonds, vloeren, regenpijpen, schoorstenen of bloembakken. Het is dus belangrijk om te vermelden dat u asbest zowel binnen- als buitenshuis moet laten controleren.

Mag u asbest zelf verwijderen?

In bepaalde mag u het asbest zelf verwijderen. Het is hierbij belangrijk dat u rekening houdt met de geldende regels omtrent asbestverwijdering. Meer informatie hierover vindt u op de website van Milieu Centraal. Middels een checklist weet u precies waaraan u asbest kunt herkennen. Bovendien bevat de website een handig stappenplan met daarin wat u moet doen als u asbest heeft gesignaleerd. Het is van belang dat u alle informatie goed doorleest. Zo kunt u een fikse boete voorkomen. Wilt u er zeker van zijn dat alles goed verloopt, dan raden wij u aan om het door professionals te laten uitvoeren.  

Kosten asbest verwijderen

Geen enkele situatie is hetzelfde. Daardoor is het lastig om zonder verdere informatie een schatting te maken van de kosten. Dit is namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de asbestsoort en waar het zich bevindt. Wilt u graag de kosten voor uw project weten? Vul dan ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een scherpe en exacte prijsopgave via de mail. 

Maak een afspraak

Heeft u asbest aangetroffen en wilt u dit spoedig laten verwijderen door een specialist? Neem dan contact op met JongDijk. Wij voeren asbestsaneringen uit voor onder meer particulieren, de overheidagrarische sector, industrie, gemeenten, VvE’s, woningbouwverenigingen, vastgoedorganisatiesbouw– en sloopbedrijven. 

Scroll naar boven