Asbest verwijderen Weesp

Zijn er in uw huis of kantoorpand asbesthoudende materialen ontdekt? Laat dit dan voor uw eigen veiligheid zo snel mogelijk verwijderen door een professional. Het zelf afbreken van asbest brengt risico’s met zich mee voor uw gezondheid. Bovendien is dit in de meeste gevallen ook verboden. JongDijk helpt u graag. Maak vandaag nog een afspraak!

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is dé specialist in asbest verwijderen in Weesp en daarbuiten. Daarnaast zijn we ook werkzaam in regio’s Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Wij voeren zowel binnen- als buitensaneringen uit voor particulieren en bedrijven. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en werkt altijd zo nauwkeurig mogelijk. Bovendien zijn we een gecertificeerd bedrijf. Zo weet u zeker dat wanneer u onze hulp inschakelt de sanering professioneel wordt uitgevoerd. 

Asbestvezels zijn niet waar te nemen met het blote oog. Het kan daardoor lastig zijn om te weten of u met asbest te maken hebt. Twijfelt u? Lees hier waaraan u asbesthoudende materialen kunt herkennen. 

Waarom JongDijk?

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbest is zeer gevaarlijk voor uw gezondheid. Zeker wanneer u de asbestvezels inademt. Vanwege deze risico’s is het van belang dat u het asbest zo snel mogelijk na constatering laat verwijderen. Het team van JongDijk helpt u hier graag bij. We hebben geen lange wachttijden waardoor we u snel van dienst kunnen zijn. Kiest u voor onze medewerkers, dan kunt u er van op aan dat de sanering vakkundig en bovenal veilig wordt uitgevoerd. 

Naast dat asbest schade aan uw gezondheid kan toebrengen en het daarom moet worden verwijdert, bestaat er ook een wetgeving voor asbestverwijdering, Eerder stond het jaartal hiervan vastgesteld op 2024. Na diverse gesprekken in de Eerste Kamer is besloten om dit uit te stellen tot 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit? U kunt alle informatie vinden op onze website. 

Mag u asbest zelf verwijderen?

Wij raden altijd ten zeerste af om zelf asbest te verwijderen. Daarnaast is dit veelal ook verboden. Desondanks zijn er bepaalde situaties waarin u wel zelf asbest mag saneren. Voordat u hiermee begint, is het goed om op de hoogte te zijn van de hiervoor geldende regels. Bent u dit niet, dan kunt u een fikse boete riskeren. Op de website van Milieu Centraal kunt u alle informatie vinden die u nodig hebt. Zo hebben ze een checklist waarmee u asbesthoudend materiaal kunt herkennen. Verder vindt u er ook een stappenplan voor het geval u daadwerkelijk asbest heeft geconstateerd. Wilt u liever zeker weten dat de asbestverwijdering volgens de regels verloopt, dan kunt u het beste een expert als JongDijk inschakelen. 

 

Kosten asbest verwijderen

Zonder specifieke gegevens over uw situatie is het moeilijk om een inschatting van de kosten te maken. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren waaronder de locatie waar de asbest is gesignaleerd, de hoeveelheid en de asbestsoort. Bent u benieuwd wat de exacte prijs is? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave.

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven