JongDijk. Uw partner in asbestprojecten.

JongDijk Asbestsanering is dé specialist in het veilig en vakkundig verwijderen van asbest voor de woningbouw.  Heeft u asbest gesignaleerd? Of wilt u weten op welke veelvoorkomende plaatsen asbest wordt gevonden? Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft. Wilt u het asbest laten verwijderen? Het team van JongDijk staat voor u klaar. Maak direct een afspraak!

Asbest in huis? Schakel JongDijk in.

Heeft u asbest in huis ontdekt? Of vraagt u zich af waar er asbest kan zitten in uw woning? Op deze pagina kunt u lezen wat u moet doen als u asbesthoudende materialen thuis aantreft.

Het is zeer belangrijk dat u de juiste maatregelen neemt en de regelgeving omtrent het verwijderen van asbest naleeft. 

Schakel JongDijk Asbestsanering B.V. in. Wij hebben korte wachttijden en zorgen dat u snel en veilig een asbestvrij huis heeft. 

Asbest verwijderen voor de woningbouw

Wanneer er asbest is geconstateerd, heeft u waarschijnlijk allerlei vragen. Hoe gevaarlijk is het, is het eventueel zelf te verwijderen en wat zouden de risico’s hiervan zijn?

Bij JongDijk bent u aan het juiste adres. Ons team is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest voor diverse sectoren, waaronder de woningbouw. Wij ondersteunen én ontzorgen u tijdens het gehele saneringsproject. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave per mail.

Waarom JongDijk?

Wat is asbest?

asbestos

Asbest is een natuurproduct dat bestaat uit gevormde mineralen. Deze zijn opgebouwd uit microscopisch kleine, naaldachtige vezels.

Is asbest gevaarlijk?

Wij hebben de gevaren van asbest voor u op een rij gezet. Asbest kan namelijk gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, zeker als u dit zelf (per ongeluk) verwijdert.

Hoe herken ik asbest?

Asbest is met het blote oog niet zichtbaar, waardoor het moeilijk te herkennen kan zijn. Lees hier waar u op moet letten. Bij twijfel kunt u altijd bellen naar 085 0470 470.

Wilt u weten wat het kost om asbest te verwijderen voor de woningbouw? Vul vrijblijvend ons offerteformulier in.
Heeft u advies nodig? Bel gerust naar 085 0470 470 of neem contact op via info@jongdijk-asbest.nl.

Scroll naar boven