Asbest verwijderen Zoetermeer

Heeft u asbest in uw woning of bedrijfspand geconstateerd? JongDijk ondersteunt én ontzorgt tijdens het gehele saneringstraject. Asbest kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen wanneer u het zelf afbreekt. Bovendien is dit in de meeste gevallen zelfs verboden. Wilt u het asbest laten verwijderen door een professional? Maak dan direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in onder meer regio Zoetermeer. Wij weten alles over zowel binnen- als buitensaneringen. Deze projecten doen we voor particulieren en bedrijven. Waarom u voor JongDijk zou moeten kiezen? Vanwege onze jarenlange ervaring én vakkundigheid natuurlijk. Bovendien zijn we een gecertificeerd bedrijf!

U kunt asbest niet met het blote oog waarnemen. Twijfelt u daardoor of u te maken heeft met asbest? Hier leest u hoe u asbest kunt herkennen.

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

U bent er waarschijnlijk van op de hoogte dat asbest gezondheidsrisico’s met zich mee kan brengen. Door deze risico’s is het belangrijk om de asbest te laten saneren. Hiervoor kunt u het team van JongDijk inschakelen. Onze wachttijden zijn kort en dus kunnen we u snel uw asbestproject oppakken. Kiest u voor onze specialisten, dan weet u zeker dat de asbestsanering veilig en professioneel wordt uitgevoerd. 

Het verwijderen van asbest heeft niet alleen te maken met gezondheidsrisico’s. Er bestaat namelijk ook een wetgeving voor het verplicht verwijderen ervan. Waar het jaartal hiervan eerst stond vastgesteld op 2024, is dit na diverse gesprekken in de Eerste Kamer uitgesteld tot 2028. Wilt u graag op de hoogte blijven van het nieuws rondom het Asbestverwijderingsbesluit? U leest het op onze website.

Mag u asbest zelf verwijderen?

Er zijn bepaalde situaties waarin u het asbest zelf mag verwijderen. Let op, het is hierbij namelijk belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de geldende regels. Zo kunt u een fikse boete voorkomen. Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie over het zelf verwijderen van asbest. Daarnaast hebben ze een checklist waarmee u asbest kunt herkennen én een stappenplan voor het geval u asbest heeft geconstateerd. Wilt u er liever zeker van zijn dat alles volgens de regels gebeurt, dan kunt u het beste een gecertificeerd bedrijf zoals JongDijk inschakelen.

Kosten asbest verwijderen

Zonder volledig op de hoogte te zijn van uw specifieke situatie, is het lastig om uw kosten in te schatten. Zo is elk project immers uniek. De kosten hangen onder meer af van de hoeveelheid asbest, de soort en de plek waar het zich bevindt. Bent u benieuwd wat de prijzen zijn van asbest verwijderen in Zoetermeer? Vul ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een complete en scherpe prijsopgave per mail! 

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven