Asbest verwijderen Zoetermeer

Zoetermeer vanaf boven

Heeft u asbest in Zoetermeer aangetroffen bij uw woning of bedrijfspand? JongDijk komt graag bij u langs om asbest in Zoetermeer te verwijderen. Wij zijn erkend asbestspecialist en hebben jaren ervaring. De overheid heeft een verbod gelegd op het particulier verwijderen van asbest. Wanneer er asbestvezels vrijkomen kan dit namelijk ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Benieuwd waarom asbest een gevaar is voor de gezondheid? Lees hier alles over deze stof.

Het kan lastig zijn om asbest te herkennen. Wij hebben omschreven waaraan u asbest kan herkennen. Lees op deze pagina hoe u asbest kunt herkennen.

Zoekt u een bedrijf voor asbestsanering in Zoetermeer?

Asbest in Zoetermeer moet u volledig laten verwijderen door een gespecialiseerd bedrijf. JongDijk is een ervaren en gecertificeerd bedrijf dat hiervoor graag bij u langskomt. Onze wachttijden zijn kort, zodat wij er spoedig voor kunnen zorgen dat uw woning of bedrijfspand asbestvrij is. Onze medewerkers werken volgens de geldende regelgeving en richtlijnen voor asbestsanering in Zoetermeer.

De voordelen van asbest in Zoetermeer verwijderen door JongDijk;

  • Onze asbestspecialisten saneren conform het Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Alle medewerkers zijn vakkundig opgeleid en klantgerichtheid is de maatstaaf
  • Jarenlange ervaring met asbest in Zoetermeer en omgeving
  • Wij hanteren scherpe tarieven

Het kostenplaatje voor asbestsanering in Zoetermeer

Wij begrijpen dat u graag wilt weten wat een asbestsanering in Zoetermeer u gaat kosten. Het kostenplaatje hangt af van het type asbest, welke zowel binnen- als buitenshuis voor kan komen. U kunt asbest in Zoetermeer tegenkomen op gevels, daken, in bloembakken, uw vensterbak en op veel andere plaatsen. Wij komen graag bij u langs om een volledige offerte op te maken.

Lees hier alles over de verschillende soorten asbest

Hoe zit het met de asbest regelgeving in gemeente Zoetermeer?

Vroeger werd er veel met asbest in Zoetermeer gewerkt, maar sinds 1994 is asbest door heel Nederland wettelijk verboden. Wilt u zelf asbest verwijderen? Dan dient u zich hier zeer goed over in te lezen, want hier gelden strenge regels voor. Op de website van Rijkswaterstaat leest u precies wanneer u dit zelf mag doen. Op het particulier verwijderen van asbest in Zoetermeer kunnen hoge boetes staan.

Vraag nu uw offerte aan voor asbestsanering in Zoetermeer


Bent u benieuwd naar de prijzen van asbestsanering in Zoetermeer? Neem dan vandaag nog contact op met ons om uw offerte aan te vragen. Wij geven u binnen 24 uur een reactie. U vraagt eenvoudig een offerte aan via het offerteformulier op uw computer, laptop of mobiele telefoon!

Weet u niet zeker hoe u alle vragen moet beantwoorden? Wij kunnen ons voorstellen dat u liever contact heeft met onze asbestspecialist om de exacte situatie met u te bespreken. Hiervoor kunt u ons contactformulier invullen. Een specialist neemt dan spoedig contact met u op over uw asbest situatie! Het wapen van Zoetermeer