Asbest verwijderen Zoeterwoude

Heeft u in uw woning of bedrijfspand asbest gesignaleerd? Dan is het zaak dat u een specialist zoekt die dit voor u kan verwijderen. Zelf afbreken brengt risico’s met zich mee. Bovendien is het in de meeste gevallen zelfs verboden. Dit heeft te maken met het feit dat vrijgekomen asbestvezels ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee kunnen brengen wanneer deze worden ingeademd. Wilt u asbest laten verwijderen in regio Zoeterwoude? Maak dan direct een afspraak! 

Vakkundig asbest verwijderen

JongDijk B.V. is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in regio Zoeterwoude. Wij weten alles van binnen- en buitensaneringen. Dit doen we voor particulieren en bedrijven. Onze jarenlange ervaring, vakkundigheid én het feit dat we gecertificeerd zijn, maken het nog makkelijker om voor ons te kiezen! 

Asbest is met het blote oog niet zichtbaar. Twijfelt u of u te maken heeft met asbest? Wij leggen u graag uit hoe u asbest kunt herkennen

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Asbest kan enorm veel risico voor uw gezondheid met zich meebrengen. Vanwege deze risico’s is het daarom zeer aan te raden om asbest te saneren. Hiervoor kunt u JongDijk inschakelen. We hebben korte wachttijden en kunnen dus snel uw project oppakken. Door voor onze specialisten te kiezen, weet u zeker dat het verwijderen van asbest veilig en vakkundig gedaan wordt. 

Naast het feit dat asbest gevaarlijk kan zijn, is er ook een wetgeving voor het verplicht verwijderen ervan, denk hierbij aan bijvoorbeeld golfplaten. Het jaartal hiervan was vastgesteld op 2024. Na verschillende gesprekken in de Eerste Kamer, is dit uitgesteld tot 2028. Wilt u op de hoogte blijven van het Asbestverwijderingsbesluit? Het laatste nieuws rondom asbest leest u op onze website.

Mag u asbest zelf verwijderen?

U mag in bepaalde gevallen zelf asbest verwijderen. Het is hierbij echter belangrijk om te weten dat hier regels voor gelden. U mag dit dus niet zomaar doen. Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie over het zelf verwijderen van asbest. U vindt er een checklist voor het herkennen van asbest en een stappenplan voor als u asbest heeft gesignaleerd. Zorg dat u alle informatie goed heeft doorgenomen om een boete te voorkomen. Neemt u liever het zekere voor het onzekere, dan is het zeer aan te raden om een professional zoals JongDijk in te schakelen.

Kosten asbest verwijderen

Het is lastig om zonder verdere informatie over uw specifieke situatie de kosten voor het verwijderen van asbest in te schatten. Elk project is immers uniek. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid, de asbestsoort en waar het zich bevindt. Wilt u weten wat de prijzen van asbest verwijderen Amstelveen zijn? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een exacte en scherpe prijsopgave per mail!

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven