Asbest verwijderen Zoeterwoude

Heeft u asbest aangetroffen en wilt u dit door een specialist laten verwijderen? Dan bent u bij JongDijk aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange kennis kunnen wij u een vakkundig advies geven en op een veilige manier asbest in Zoeterwoude komen verwijderen. Gaat het om uw woning of een bedrijfspand? Wij komen overal langs. Asbest is hardnekkig en dient vakkundig verwijderd te worden. Neem daarom contact op met JongDijk wanneer u asbest in Zoeterwoude heeft aangetroffen.

Hoe kan u asbest herkennen?

Asbest werd voor 1994 vaak gebruikt in de bouw. Is uw pand gebouwd voor 1994, dan is de kans aanwezig dat u asbest aantreft in uw woning of berdrijfspand. Het is zeer lastig om asbest te herkennen. Voordat onze specialisten het asbest kunnen saneren is het verplicht om een inventarisatie te laten uitvoeren door een gecertificeerd inventarisatiebedrijf. Deze inventarisatie is een onderzoek naar de aanwezigheid van asbest en om welk soort(en) het gaat.

Inspectie van asbest in Zoeterwoude

Voordat wij zorgvuldig asbest in Zoeterwoude komen verwijderen dient er eerst een asbestinventarisatierapport opgesteld te worden door een asbestinventarisatiebedrijf. Deze experts controleren waar en welke soort asbest in en om uw pand aanwezig is. Deze bevindingen worden gedeeld in een rapport. Aan de hand van dit rapport zullen wij een afspraak met u inplannen om direct aan de slag gaan.

Waarom JongDijk inschakelen voor asbest in Zoeterwoude?

Waarom moet u voor JongDijk kiezen als specialist voor het verwijderen van asbest in Zoeterwoude? Wij benoemen de voordelen:

  • Veel jaren ervaring in asbestsanering, zowel particulier als bedrijfsmatig
  • JongDijk saneert conform het Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Vakkundige, klantvriendelijke en gecertificeerde medewerkers
  • Onze scherpe tarieven zijn marktconform

Vakkundig asbest in Zoeterwoude laten verwijderen? Plan een afspraak in!

Heeft u vragen over asbest verwijderen in Zoeterwoude? Of wilt u meer informatie over onze aanpak? Neem dan gerust contact op met de JongDijk specialisten! Neem eenvoudig contact op met 085 0470 470 of stuur een mail naar info@jongdijk-asbest.nl.