Asbest verwijderen Eindhoven

Wilt u asbest laten verwijderen uit uw huis of bedrijfsgebouw? Zoek dan een expert voor asbestsanering in Eindhoven. Het verwijderen van asbest is gevaarlijk voor de gezondheid en wordt niet aanbevolen om zelf te doen. In veel gevallen is het ook verboden. Maak als u in de omgeving van Eindhoven woont, direct een afspraak. 

Vakkundig asbest verwijderen

Als u op zoek bent naar een deskundige op het gebied van het verwijderen van asbest in en rondom Eindhoven, dan is JongDijk B.V. uw perfecte keuze. Wij hebben uitgebreide ervaring met zowel binnen- als buitensanering en zijn gecertificeerd. Onze professionaliteit en jarenlange expertise staan garant voor de beste resultaten.

Heeft u twijfels over de aanwezigheid van asbest in uw omgeving? Het is namelijk moeilijk te detecteren, aangezien de vezels niet zichtbaar zijn met het blote oog. Onze experts helpen u graag om te begrijpen hoe u asbest kunt identificeren door u de verschillende methoden uit te leggen.

Wij verstaan ons vak.

Direct advies nodig?

Heeft u vragen over het herkennen van asbest of weet u zeker dat er sprake is van asbest in uw woning, schuur of kantoorpand?

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord. 

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Asbest Amersfoort

Waarom asbest laten verwijderen?

Als u bezig gaat met de bewerking van materialen die asbest bevatten, zoals tijdens verbouwingen of renovaties, kunnen er asbestvezels vrijkomen. Bij inademing kan dit schade aan uw gezondheid kunnen veroorzaken. Daarom is het belangrijk om asbest te laten verwijderen door een professional. Het team van JongDijk is hierin gespecialiseerd en staat klaar om snel aan de slag te gaan met uw project. U kunt er zeker van zijn dat de verwijdering van asbest bij ons bekwaam en veilig wordt uitgevoerd.

Asbest is niet alleen gevaarlijk voor uw gezondheid, maar ook verplicht door de wet om te verwijderen. Een voorbeeld hiervan is het verwijderen van golfplaten. De einddatum hiervoor was oorspronkelijk bepaald op 2024, maar is uitgesteld tot 2028 na besprekingen in de Eerste Kamer. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van asbestverwijdering door onze website te raadplegen!

Mag u asbest zelf verwijderen?

Ondanks dat we het afraden, zijn er situaties waarbij u zelf asbest mag verwijderen. Hierbij moet u echter altijd de regels volgen. Op de website van Milieu Centraal vindt u meer informatie over het verwijderen van asbest.  Hier staat ook een checklist om asbest te herkennen en stappen die u moet volgen. Zorg ervoor dat u deze informatie grondig doorneemt voordat u begint, anders riskeert u een boete. Als u zeker wilt zijn dat de asbestverwijdering volgens de regels verloopt, is het het beste om een gecertificeerd asbestbedrijf, zoals JongDijk in te schakelen.

Kosten asbest verwijderen

Het is moeilijk om de kosten voor asbestverwijdering zonder specifieke informatie in te schatten. Dit komt doordat de kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder het type asbest, de hoeveelheid en de plek. Wilt u de kosten voor uw specifieke situatie weten? Vraag dan nu een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een nauwkeurige prijsopgave in uw mailbox!

Meer informatie over asbest

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan dan heeft u een asbestinventarisatierapport uitgevoerd door een gecertificeerd inventarisatiebureau nodig. 

Neem geen risico. Asbest verwijderen vereist een deskundige aanpak. Kies voor JongDijk. Gecertificeed specialist in binnen- en buitensaneringen.

Asbest offerte aanvragen

Wij hanteren scherpe prijzen voor asbestverwijdering. Vraag direct online een offerte aan bij JongDijk. U ontvangt binnen 24 uur reactie in uw mailbox.

Asbest herkennen

Hoe kunt u asbest herkennen en is het gevaarlijk? Lees hier informatie over onder meer het asbestverwijderingsbesluit, subsidies en meer

Vraag hier uw vrijblijvende asbest offerte aan

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Scroll naar boven