Vacature Calculator/Werkvoorbereider

Wil jij aan de slag als calculator/ werkvoorbereider? JongDijk is op zoek naar iemand die ons team kan versterken! Je bent verantwoordelijk voor diverse taken. Van het opstellen van begrotingen tot het analyseren van projecten.

Ben jij goed in communiceren en draai jij graag je handen om voor uitdagende organisatorische vaardigheden? Dan gaat JongDijk graag met je in gesprek!

Werken Bij JongDijk

JongDijk is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het verwijderen van asbest. Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste medewerkers die elke dag op pad gaan om een groot, klein en/of complex asbestproject aan te pakken voor bedrijven en particulieren.

Onze organisatie groeit. Hierdoor zijn wij op zoek naar een calculator/ werkvoorbereider. Naast een plezierige werksfeer en grote vrijheid, krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Durf jij deze mooie uitdaging aan te gaan?

Wat wij jou bieden

vacature calculator werkvoorbereider

Wat ga je doen?

Als Calculator/Werkvoorbereider heb je diverse verantwoordelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijsbegrotingen en verkoopprijzen binnen een project. Daarbij moet je klantwensen kunnen vertalen naar duurzame oplossingen. Het verzamelen van diverse essentiële gegevens en analyseren van risico’s en kansen speelt hierin een belangrijke rol.

Verder ben je bezig met het  coördineren, ondersteunen en analyseren bij projecten. Vervolgens ga je aan de slag met begroten, soms in team verband en soms zelfstandig. Daarbij communiceer je met interne partijen, waarbij het van belang is dat je communicatief goed uit de voeten kunt komen. 

Wat wij verwachten van jou

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse in de functie Calculator/Werkvoorbereider? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@jongdijk-asbest.nl t.a.v. Rick van Dijk en wie weet maak jij straks deel uit van ons team! Vragen over de vacature? Stel ze gerust door te bellen naar 085 0470 470

Scroll naar boven