Vacature Deskundig Asbestverwijderaar (DAV)

JongDijk is op zoek naar een Deskundig Asbestverwijderaar (DAV) voor 40 uur, die ons team kan versterken. Samen met andere collega’s houd je je bezig met werkzaamheden omtrent het veilig saneren van asbest. 

Houd je van aanpakken en sta je open voor uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Werken Bij JongDijk

JongDijk Asbestsanering B.V. is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in asbestsanering. Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste medewerkers die elke dag op pad gaan om een groot, klein en/of complex asbestproject aan te pakken voor bedrijven en particulieren.

Veilig en deskundig asbest verwijderen is een specialistisch vak. Opleidingen, certificering en ervaring zijn daarom belangrijke onderdelen van een baan bij JongDijk. Heb jij de ervaring die we zoeken? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Wat wij jou bieden

Wat ga je doen?

Als Deskundig Asbestverwijderaar ga je samen met je collega’s aan de slag met het op een veilige wijze saneren van asbesthoudende materialen. Dit ga je doen voor onder andere particulieren, gemeenten, woningbouwverenigingen en de overheid. Je bent medeverantwoordelijk voor de realisatie van de projecten binnen de gestelde kwaliteits- en tijdgrenzen. Hiervoor neem je de bedrijfsregels en richtlijnen van de opdrachtgever in acht. Naast het verwijderen van asbest, zorg je ook voor een deskundige eindcontrole.

Wat wij verwachten van jou

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse in de functie Deskundig Asbestverwijderaar bij JongDijk? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@jongdijk-asbest.nl t.a.v. Rick van Dijk en wie weet maak jij straks deel uit van ons team! Vragen over de vacature? Stel ze door te bellen naar 085 0470 470

Scroll naar boven