Vacature Deskundig Toezichthouder Asbestsanering (DTA)

JongDijk zoekt versterking van het team! Ben jij een gedreven deskundig toezichthouder asbestsanering? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zult je onder andere bezig houden met leiding geven aan uitvoerende medewerkers. Samen met hun zorg je voor succesvolle saneringsprojecten. 

Houd je van afwisseling en steek jij je handen in het vuur voor het succesvol afronden van een project? Dan gaat JongDijk graag met je in gesprek! 

Werken Bij JongDijk

JongDijk is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het verwijderen van asbest. Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste medewerkers die elke dag op pad gaan om een groot, klein en/of complex asbestproject aan te pakken voor bedrijven en particulieren.

Veilig en deskundig asbest saneren is een specialistisch vak. Opleidingen, certificering en ervaring zijn daarom belangrijke onderdelen van een baan bij JongDijk. Heb jij de ervaring die we zoeken? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Wat wij jou bieden

asbestverwijdering

Wat ga je doen?

Als Deskundig Toezichthouder Asbestverwijderaar begeleid je en geef je leiding aan de uitvoerende medewerkers die betrokken zijn bij de saneringswerkzaamheden. Hierbij verdeel je het werk onder de asbestverwijderaars en geef je werkinstructies over de uit te voeren werkzaamheden. Je houd je naast leiding geven ook bezig met onderhoud en controles van alle machines,  veiligheidsmiddelen en conform asbests procedures.  Ook overleg je met opdrachtgevers en belanghebbende over de werkplanning en indien nodig neem je deel aan de uitvoerende werkzaamheden.

Wat wij verwachten van jou

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse in de functie Deskundig Toezichthouder Asbestsanering(DTA)? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@jongdijk-asbest.nl t.a.v. Rick van Dijk en wie weet maak jij straks deel uit van ons team! Ook ZZP’ers zijn van harte welkom om te solliciteren. Vragen over de vacature? Stel ze gerust door te bellen naar 085 0470 470

Scroll naar boven