JongDijk. Mannen in pak.

Help asbest! De alarmbellen gaan waarschijnlijk direct af als u asbest heeft ontdekt. Wat nu? Loop ik gevaar? Kan ik dit zelf? Wat zouden hier de risico’s van zijn?

Zomaar een paar vragen die te binnen kunnen schieten nadat u asbest heeft ontdekt in uw huis of bedrijf. Geen paniek, want de mannen in blauwe pakken van JongDijk zijn asbest pro’s en pakken elke klus met beide handen aan. Dit alles uiteraard op een vakkundige en veilige manier met alle regels die in Nederland gelden in acht nemend.  

Vakkundig asbest verwijderen.

Asbest verwijderen is iets wat met precisie en vakkundig gedaan moet worden.  We hebben allemaal weleens van de gevaren en de gevolgen van asbest gehoord en niet voor niets gaan alle alarmbellen af als er bijvoorbeeld een brand is in een pand waar zich asbest in bevindt. Ramen en deuren gesloten, en vooral ver weg blijven.

Ga daarom niet zelf met asbest aan de slag en laat de mannen in blauwe pakken van JongDijk uw probleem oplossen met hun vakkundige en veilige aanpak.

Aanpakkers.

binnensanering

Binnensanering

Wanneer er zich inpandig asbest bevindt dat verwijderd moet worden, spreken we van binnensanering. De asbest kan zich bevinden op veel verschillende plekken zoals in vloeren, muren, kachels en riolering. Het is zaak om zeer vakkundig te werk te gaan bij het verwijderen van de asbest om een onveilige situatie te voorkomen. 

Asbestverwijdering in huis of bedrijfspand

Het team van JongDijk heeft jarenlange ervaring en zorgt ervoor dat uw huis of bedrijfspand binnen no time asbestvrij is.

buitensanering

Buitensanering

Niet alleen binnenshuis kan zich asbest bevinden, maar ook aan de buitenkant van een huis of bedrijfspand is asbest vroeger veelvuldig gebruikt. Denk aan golfplaten, daken en pijpen. Meer weten over plekken waar asbest zich kan bevinden, lees dan ons artikel; Waar bevindt zich asbest?

Asbest golfplaten, daken en pijpen

Bevinden zich rondom uw huis golfplaten, daken of pijpen met asbest? Dan is het zaak om deze asbest professioneel te laten verwijderen. Ga niet zelf aan de slag, maar schakel de mannen in pak van JongDijk in.

Kosten asbest verwijderen

Breekt het zweet u uit bij de gedachten dat er asbest uit of rondom uw huis of bedrijfspand moet worden verwijderd, en denkt u dat dit een dure grap wordt? Natuurlijk zit aan het verwijderen van asbest een prijskaartje vast. De klus moet tenslotte proffessioneel geklaard worden en dit gaat gepaard met de nodige voorzorgsmaatregelen en precisie. Toch kunt u er vanuit gaan dat u bij JongDijk een eerlijke prijs krijgt waar u zeker niet stijl van achterover slaat.

Voor het bepalen van de kosten hebben we wel uitgebreide informatie nodig en daarom vragen we u een offerte aanvraag te doen, zodat wij een offerte op maat kunnen maken.  

Is asbest verwijderen verplicht?

Op deze vraag kunnen we kort antwoorden; Nee, asbest verwijderen is niet verplicht. Nog niet welteverstaan, want de regering buigt zich al jaren over het asbest probleem. De regering en de eerste kamer zijn het nog niet helemaal met elkaar eens, maar dat er een verbod gaat komen, is onvermijdelijk.

U bent dus zeker nog niks verplicht, maar u kunt zich uzelf afvragen wat het voor uw veiligheid betekent en wat denkt u dat er met de prijzen gebeurt als het verbod er wel doorheen is. Preventief verwijderen is dus nog niet zo’n gek idee, toch?

Asbest subsidie

Tot 15 december 2018 was er een landelijke subsidieregeling voor het verwijderen van asbest daken van kracht. Hiervoor was eerder een budget van € 75 miljoen vrijgemaakt. Helaas is dit potje leeg, maar zijn er nog wel gemeenten en provincies die subsidies geven, en er wordt binnen de regering volop gedebatteerd over nieuwe regelingen. 

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van asbest? Vul dan gratis het online offerteformulier in.
U ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte. Heeft u advies nodig? Bel gerust naar +31 (0)85 0470 470.

Scroll naar boven